Мрънкане за Калояново 2011
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Мрънкане за Калояново 2011
Нещо слаба работа ... ? Май няма толкова много хора ?? Ама много кефи да ги гледам тея кулери как стърчат
много ме радват.

Последна промяна от Sashko_Trg на Съб 21 май 2011 18:09, променено общо 1 път.
Re: VII Национален VW събор - 21 и 22 май 2011 - писта "Дракон"
няма ли накъде времена от квалификации?????? от тренировки????
сигурно има поне 20 разпечатки на таблото...... и файлове ама май няма кой да ги качи.....
сигурно има поне 20 разпечатки на таблото...... и файлове ама май няма кой да ги качи.....
- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
изтрито
Последна промяна от mk2_Golf83 на Нед 22 май 2011 11:43, променено общо 1 път.
- mitko_pi4a_lc
- Автомобил:
- Двигател:
регламента само кадето се променяше или по-точно някой хора се заяждаха 

- rough
- Автомобил: New Beetle + VW1300+VW1303
- Двигател:
mitko_pi4a_lc написа:регламента само кадето се променяше или по-точно някой хора се заяждаха
? дай малко информаця по въпроса че е интересно да се разбере ?
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
mitko_pi4a_lc написа:регламента само кадето се променяше или по-точно някой хора се заяждаха
Дали ще е удобно да обясниш малко по-подробно какъв е бил случая, щото това е същото като да кажеш "гадно беше", без каквато и да е обосновка?
- mk2_Golf83
Къде са времената на всички коли ? Като време ,кубици и коне ?
- mitko_pi4a_lc
- Автомобил:
- Двигател:
става въпрос за класовете,неможе абф който трябва да е в клас среден по принцип да се мести в голям там кадето са само турбо коли и така на татака
и причината заради която ме изместиха беше че сам с заварян смукателен колектор.....пълни глупости просто така наре4ената комисия се заядоха с мен и ми развалиха целия събор пак колко пари се набутах да доида за този дето духа.
според мен маи някои хора си бутаха техни хора....ама както и да е
и причината заради която ме изместиха беше че сам с заварян смукателен колектор.....пълни глупости просто така наре4ената комисия се заядоха с мен и ми развалиха целия събор пак колко пари се набутах да доида за този дето духа.
- vackooo
- Автомобил:
- Двигател: 1.8 20VT AEB
mitko_pi4a_lc написа:става въпрос за класовете,неможе абф който трябва да е в клас среден по принцип да се мести в голям там кадето са само турбо коли и така на татака
Ама това са пълни глупости,кои са си бутали техни хора?Защо вместо да се радвате,че се правят такива мироприатия,само се заяждате.Ти май не си бил за събора,а за награда(купа)?
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
КАК НЕ ВИ Е СРАМ БЕ!
ВИЕ НЕ СТЕ ХОРА! 4 МЕСЕЦА СЕ ОРГАНИЗИРА ТОВА МЕРОПРИЯТИЕ! ДВА ДНИ ХОРАТА СЕ РАЗДАДОХА, ЗА ДА МОЖЕ ВСЕКИ ЕДИН ФЕН ДА УСЕТИ ЩО Е ТО БЕНЗИН В КРЪВТА, ЩО Е ТО ПИСТА, ЩО Е ТО СЪСТЕЗАНИЕ!
А СЕГА БУТАЛИ СИ ТЕХНИ ХОРА! НЯМАМ ДУМИ ПРОСТО! КОЙ НА КОЙ Е ЧОВЕК. ДА НЕ БИ НЯКОЙ ДА ПЕЧЕЛИ ПАРИ ОТ ОРГАНИЗАТОРИТЕ ОТ ТОВА НЕЩО! НАГРАДАТА НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ Е УСМИВКИТЕ ПО-ЛИЦАТА НА ХОРАТА! ЕДНИЧКАТА МАЛКА БЛАГОДАРНОСТ КОЯТО ПОЛУЧАВАТ ОТ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА ТОЗИ ФОРУМ! А КАКВО ПОЛУЧАВАТ В ЗАМЯНА В МОМЕНТА, КЪДЕ Е БЛАГОДАРНОСТТА? СЕРЕТЕ ОТ ГОРЕ НА ТЯХ! ЗА КВО, ЧЕ СИ КАРАЛ ДВА ДЕНА НА ПИСТА БЕЗ ПАРИ? МИ ДРУГИЯ ПЪТ СЕ НАУЧИ ДА КАРАШ, ХОДИ ТРЕНИРАЙ ПО-ЧЕСТО НА ПИСТАТА. И ДОГОДИНА СИ ВЗЕМИ МЕДАЛА! АМАН!
п.п. към администратори/модератори, написах го с главни букви, защото да наистина крещя. И тъй като нарушавам правилата на форума, то нека ми бъде сложено предупреждение.
ВИЕ НЕ СТЕ ХОРА! 4 МЕСЕЦА СЕ ОРГАНИЗИРА ТОВА МЕРОПРИЯТИЕ! ДВА ДНИ ХОРАТА СЕ РАЗДАДОХА, ЗА ДА МОЖЕ ВСЕКИ ЕДИН ФЕН ДА УСЕТИ ЩО Е ТО БЕНЗИН В КРЪВТА, ЩО Е ТО ПИСТА, ЩО Е ТО СЪСТЕЗАНИЕ!
А СЕГА БУТАЛИ СИ ТЕХНИ ХОРА! НЯМАМ ДУМИ ПРОСТО! КОЙ НА КОЙ Е ЧОВЕК. ДА НЕ БИ НЯКОЙ ДА ПЕЧЕЛИ ПАРИ ОТ ОРГАНИЗАТОРИТЕ ОТ ТОВА НЕЩО! НАГРАДАТА НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ Е УСМИВКИТЕ ПО-ЛИЦАТА НА ХОРАТА! ЕДНИЧКАТА МАЛКА БЛАГОДАРНОСТ КОЯТО ПОЛУЧАВАТ ОТ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА ТОЗИ ФОРУМ! А КАКВО ПОЛУЧАВАТ В ЗАМЯНА В МОМЕНТА, КЪДЕ Е БЛАГОДАРНОСТТА? СЕРЕТЕ ОТ ГОРЕ НА ТЯХ! ЗА КВО, ЧЕ СИ КАРАЛ ДВА ДЕНА НА ПИСТА БЕЗ ПАРИ? МИ ДРУГИЯ ПЪТ СЕ НАУЧИ ДА КАРАШ, ХОДИ ТРЕНИРАЙ ПО-ЧЕСТО НА ПИСТАТА. И ДОГОДИНА СИ ВЗЕМИ МЕДАЛА! АМАН!
п.п. към администратори/модератори, написах го с главни букви, защото да наистина крещя. И тъй като нарушавам правилата на форума, то нека ми бъде сложено предупреждение.
mitko_pi4a_lc написа:става въпрос за класовете,неможе абф който трябва да е в клас среден по принцип да се мести в голям там кадето са само турбо коли и така на татака
лелееееее това и мен ме жегна в ребрата......
сега имам работа но след 1-2 часа ще си модна мнението и ще ти пообясня това -онова
- Adrian-AAA
- Автомобил: Golf 2 and 3
- Двигател: AAA and AFN
mitko_pi4a_lc написа:niikoo_1 написа:Какви са конете преди и след валовете (ако имаш замерване преди да ги монтираш), че ми е интересно?
ми от валовете изкарах 16 коня,мерена е и без валовете на сабора имаше промоция при вензи за мерене на дино!!!
вмомента колата е 185 коня и е мерна със 17-ски според мен с 15-ски щеше да даде повече ама ванци каза да не ги слагам че съм гаврел с колата
Няма какво повече да коментираме според мен.

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Bobby_ написа:сега имам работа но след 1-2 часа ще си модна мнението и ще ти пообясня това -онова
Боби, по-добре точно ти недей 'пообяснява', щото имаше един Голф, с един шофьор с черна тениска и оранжев надпис на гърба, дето твърдеше, че колата му е стоков KR и даже искаше да ми вади ДИНО-графики от оня ден (вероятно - правени на някое ТИКО), дето си остана в клас 'Среден'

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Класовете не бяха перфектно измислени, но пък mitko_pi4a_lc не виждам какво се оплаква при положение, че сам е написал, че колата му е 185 к.с., а иска да се състезава в клас до 150 к.с.
Много им се иска на някои хора да спечелят на всяка цена и да "блеснат".
В тази връзка честито и на VW racing със "стоковия KR" и на vento със "125 к.с. на колелата" (за сравнение един стоков ABF дава 115 к.с. на колелата...), които се състезаваха в клас до 150 к.с. и победиха всички, които имаха доста по-слаби автомобили и вероятно по тази логика бяха за долния клас!
ВЕЛИКИ СТЕ! Един съвет: Следващият път участвайте в клас комар, за да биете с още по-голяма преднина!
Ще ви дадем по 3 медала и 4 купи за всяка обиколка на пистата и така ще докажете, че сте с най-големите пушки във форума!
Но да не бъдем дребнави - всеки може сам да си направи изводите.
Важното е, че пистата беше наша за тези 2 дни. Бяха осигурени маршали, времеизмерване, линейка, пожарна, охрана и награди. Всичко необходимо да се чувстваме комфортно и обезопасени и да се сведе до минимум риска от инциденти, което е най-важното за всеки, който е решил да изпробва възможностите на автомобила си.
И всичкото това безплатно за феновете на VW!
Над 100 автомобила излязоха на пистата тези 2 дни! Надявам се, че сте останали доволни, защото го направихме заради вас!

Но да не бъдем дребнави - всеки може сам да си направи изводите.

Важното е, че пистата беше наша за тези 2 дни. Бяха осигурени маршали, времеизмерване, линейка, пожарна, охрана и награди. Всичко необходимо да се чувстваме комфортно и обезопасени и да се сведе до минимум риска от инциденти, което е най-важното за всеки, който е решил да изпробва възможностите на автомобила си.

И всичкото това безплатно за феновете на VW!
Над 100 автомобила излязоха на пистата тези 2 дни! Надявам се, че сте останали доволни, защото го направихме заради вас!

- mk2_Golf83
Aз съм много доволен от всичко
от организацията и т.н.
но за съжаление имах проблем с колата
дадох лошо време и нещо се разби в предната част на окачването
Иначе всичко беше на ниво ,организация и т.н.
Едно голямо БЛАГОДАРЯ !!!!
само ако може да видим резултатите ще съм много благодарен ,ако може да е например:
"69 Петър Иванов Голф 2 1.6 ЕЗ 75кс - 1:08:33" примерно за да си сравним колите какво време г-д са дали, как сме се представили

Едно голямо БЛАГОДАРЯ !!!!

само ако може да видим резултатите ще съм много благодарен ,ако може да е например:
"69 Петър Иванов Голф 2 1.6 ЕЗ 75кс - 1:08:33" примерно за да си сравним колите какво време г-д са дали, как сме се представили