Относно датата за националната среща в Узана

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
MK4
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARY 2003

Относно датата за националната среща в Узана

Мнениеот MK4 » Пон 16 юли 2012 12:55

Помислете за тези дати, тъй като по същото време е II кръг на драг състезанието в Кондофрей, и се получава много гадно съвпадение.
На мен и на много други хора ще ни се налага да избираме едно от двете събития за съжаление при тези обстоятества.

Потребителски аватар
AE86
Автомобил: Jetta mkII
Двигател: PN 1989

Re: Относно датата за националната среща в Узана

Мнениеот AE86 » Пон 16 юли 2012 13:39

Датата до колкото знам,е решена още Декември месец на Общо събрание.Няма какво да се мисли.Рейсърите и жадните за емоции отиват на Кондофрей, а всички останали купонджии сме на Узана :beer

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пон 16 юли 2012 16:32

Съборът на Узана е съгласуван вече с общината и датите остават тези.
Който където го влече... бих казал, че Кондофрей (иликойтоидаетам mhihi ) само губи от насрочването на тези дати.

Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Мнениеот ZeroCool » Пон 16 юли 2012 22:24

Предпочитам да ме пече и да ям и да пия....отколкото само да ме пече :)
Това шегата

А сериозното....предпочитам да отида на съборът на моя клуб отколкот на състезание....
Нямам как избираш...въпрос на приоритети....

По единия канал дават "Денят на Независимостта" на другия "Армагедон".....същото е

Потребителски аватар
pe6kata
VW експерт
VW експерт
Автомобил: passat corrado
Двигател: AAA и АBV turbo

Мнениеот pe6kata » Пон 16 юли 2012 23:00

за един истински автомобилен фен дилемата е сериозна и все пак- чалга и кебапчета срещу адреналин и спортни автомобили, общо взето е предрешено за тая част от феновете...

гадно съвпадение

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 16 юли 2012 23:19

pe6kata написа:за един истински автомобилен фен дилемата е сериозна и все пак- чалга и кебапчета срещу адреналин и спортни автомобили, общо взето е предрешено за тая част от феновете...

гадно съвпадение

Чалга и кебапчета?
И къде в програмата го пише това?
Престанете да говорите глупости, всеки е свободен да слуша това, което иска!
И все пак съм сигурен, че на Узана ще е много по-хубаво :да:

Потребителски аватар
MK4
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARY 2003

Мнениеот MK4 » Пон 16 юли 2012 23:50

Жалко за съвпадението аз бих отишъл и на двете събития, но наистина всеки си има право на решение.
Просто по принцип е хубаво да се съобразяват датите на такива авто събития, за да не се налага феновете да се раздвояват.

Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Мнениеот ZeroCool » Вто 17 юли 2012 0:38

ние кебабчета едва ли ще си носим....наблягаме на пържоли....музика ше пуснем нещо там колкот за фон......чалга има навсякъде колкото и да не ми се иска...олигофрени има също навсякъде...то за тва и чалкгата е навсякъде......
Ходих веднъж на сливен на драг и като го сравня с крушуна защото и там съм ходил веднъж....еми на крушуна ми беше по-готино....да видя и да се запозная с хора който познавам само като аватари....на узана се надявам да се запозная поне с 5 пъти повече хора отколкото на крушуна...

А за датите.....ми ако се организираха и двете неща от клуба сигурно щяха да се съобразят.....ама няма как аз да карам към пловдив ти към види и да пием кафе във варна......

Защо се моря да пиша??

P.S. hooligans, ти си един от хората с който би ми било интересно да се запозная...и понеже незнам с каква кола ще присъстваш (нещо мълчиш около полото :) )...ако ме видиш с моя кошник...обади се :)

Потребителски аватар
pe6kata
VW експерт
VW експерт
Автомобил: passat corrado
Двигател: AAA и АBV turbo

Мнениеот pe6kata » Вто 17 юли 2012 7:15

hooligans написа:
pe6kata написа:за един истински автомобилен фен дилемата е сериозна и все пак- чалга и кебапчета срещу адреналин и спортни автомобили, общо взето е предрешено за тая част от феновете...

гадно съвпадение

Чалга и кебапчета?
И къде в програмата го пише това?
Престанете да говорите глупости, всеки е свободен да слуша това, което иска!
И все пак съм сигурен, че на Узана ще е много по-хубаво :да:

всеки е свободен да слуша това, което иска, ако го слуша с уокмен :!:
не ми е приятно, ако ми се налага да слушам това, което някой простак си мисли че има право да слуша каквото си иска, да ми мята гюбеци качен на колата

Надявам се че ще има органзизация в това отношение, програма с музика и т.н. като този път е различно от видяното от мен досега.
Има и шанс да дойда на Узана, макар че си давам сметка че няма да се видя сигурно с никой от хората, с които бих искал да се видя иманно заради драг-а.

за съжаление- кофти съвпадение

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Вто 17 юли 2012 7:46

Датата е определена преди доста време - още преди няколко години, когато се реши, че този вид събор ще е първия уикенд на септември.

В последствие се оказва, че има драг. На околни дати пък има рали, мотокрос, раликрос, дрифт, оффроуд, писта, мотосъбор и т.н. Няма как през лятото да има само едно мероприятие при толкова много шампионати, които се провеждат само през този сезон.

А относно музиката и храната - всеки сам си ги носи и избира, така че нека не се правят спекулации в тази насока. Чалга и кебапчета - който си донесе.

Ние ще си "носим" гайди и месо за барбекюто, както и добро настроение на едно от най-красивите места в България. Както и някои други забавления за публиката, но за повече инаформация - следете темата

pe6kata написа:за един истински автомобилен фен дилемата е сериозна

А за "истинските автомобилни фенове" за сметка на пропуснатия драг има доста други мероприятия около тази дата, така че да не се чувстват загубили безценно преживяване, състезание, гуми, адреналин и т.н. - ето някои от тях:
Drift Day 2 София - 18 - 19 август
Раликрос Криводол - 18 - 19 Август
Планинско Шипка - 25 - 26 Август
Спидуей Търговище - 26 Август
Автокрос Садина - Попово 25 - 26 Август
Balkan Marathon Offroad Rally - 04 - 14 Сеп
Автокрос Силистра - II 08 - 09 Септември
Рали Стари Столици Шумен - 08 - 09 Септември
Мотокрос Сепарева баня - 09 Септември
SDS Дрифт Варна 15 - 16 Септември
Планинско Българка 15 - 16 Септември

Така че "истинските фенове" могат между другите автомобилни мероприятия да посетят и националния събор на VWclub.bg и няма да са ощетени.

П.П. Темата я заключвам - от дискусия по този въпрос няма смисъл, защото датата така или иначе няма как да се промени на друга - вече е прекалено късно.

П.П.2 А за най-най-най-запалените фенове - могат да отидат в петък на Узана, да си изкарат петък и събота там и в неделя сутринта да станат и на обяд да са на Кондофрей, където основното шоу ще е в неделя, за разлика от Узана, където основното е в петък и събота. Така че варианти винаги има! Драма няма.

Върни се в “Организационен”