Предлагам датата на срещата да е 18.02.2007 г.
П.П. Първоначалната ми идея беше да се съберем собствениците на G40, но явно няма достатъчно такива и реших да предложа да е за всички с Поло!
Колко ли още ще съм АУТ

Знам. Аз нямам нищо против да е за всички Половерчета, ама много ми се иска да видя и да се запозная с хората, който карат точно G40, а ако е само за Поло едва ли ще дойдат всички G40. Гледах един клип наскоро за тези срещи в Германия и се изкефих яко на маняците с компресорчетата какви лудници правиха по пътищата. А и не съм сигурен дали не са организирани вече такива срещи за Поло от форума.Anbuch написа:Малцина сте, дай направо да я направим за Половерчета
Да прав си, макар, че идеята ми не беше да се делим или нещо такова, а да си направим просто една среща на притежателите на рядък модел автомобили, но тъй като това явно няма да стане поради липсата на достатъчно притежатели на въпросното возило, няма проблеми да си направим и една Polo-среща (няма голфарите да са по-напред от нас я)joro_g400 написа:Аз мисля да не се делим на Поло и Поло г40.Всеки ще си намери дружка и тема за разговор един ше говори за 1.1 друки 5-7 човека за Г40 И те яли и пили до зори![]()
![]()
keith_flint69 написа:Да прав си, макар, че идеята ми не беше да се делим или нещо такова, а да си направим просто една среща на притежателите на рядък модел автомобили, но тъй като това явно няма да стане поради липсата на достатъчно притежатели на въпросното возило, няма проблеми да си направим и една Polo-среща (няма голфарите да са по-напред от нас я)joro_g400 написа:Аз мисля да не се делим на Поло и Поло г40.Всеки ще си намери дружка и тема за разговор един ше говори за 1.1 друки 5-7 човека за Г40 И те яли и пили до зори![]()
![]()
![]()
Променям и заглавието на темата!
Ми аз мислех за към средата на другия месец, ама тук като гледам само аз и ти сме с G40, а останалите 2ма не са особенно актовни (единият, от които явно е размазал полото неотдавна)joro_g400 написа:keith_flint69 написа:Да прав си, макар, че идеята ми не беше да се делим или нещо такова, а да си направим просто една среща на притежателите на рядък модел автомобили, но тъй като това явно няма да стане поради липсата на достатъчно притежатели на въпросното возило, няма проблеми да си направим и една Polo-среща (няма голфарите да са по-напред от нас я)joro_g400 написа:Аз мисля да не се делим на Поло и Поло г40.Всеки ще си намери дружка и тема за разговор един ше говори за 1.1 друки 5-7 човека за Г40 И те яли и пили до зори![]()
![]()
![]()
Променям и заглавието на темата!
Да и аз изкам да се видим само ние.Може да пробваш с една дата,час и кьде
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта