Колеги, създавам тази тема с цел организация на желаещите да нощуват край язовира по време на националния събор.
Надявам се тук да се изяснят подробностите около нощувките. Искам и да помоля някой колега, който е ходил на това място, да изясни как се стига до там, какво би създало проблем и др. полезни неща.
Не на последно място искам да обърна внимание и да помоля колегите, които ще нощуват край язовира да не замърсяват, унищожават или по какъвто и да е начин да загрозняват природата в тази прекрасна част от нашата родина.
Нац.събор гр.Елена '09 - нощувки край язовир Йовковци
- jijibs
- Автомобил:
- Двигател:
Нац.събор гр.Елена '09 - нощувки край язовир Йовковци
Последна промяна от Pichaga на Нед 21 юни 2009 14:39, променено общо 2 пъти.
Причина: Щом се намира човек, който да поеме инициативата да организира спането на палатки- предполагам, не е лошо да бъде видяна от повече хора
Причина: Щом се намира човек, който да поеме инициативата да организира спането на палатки- предполагам, не е лошо да бъде видяна от повече хора
- golf2949
- Автомобил: Хюндай Туксон 4х4
- Двигател: 2000 CRDI 2005г
Re: Нац.събор гр.Елена '09 - нощувки край язовир Йовковци
колега браво за темата.като гледам има много желаещи за палатки.не е сигурно още дали ще идвам,но доида ли ще съм на палатка,така че колкото повече хора се събереме толкова по добре.
- gyleto
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: PL 1991
Хайде, някой да се хване да организира нещата, защото се предполага, че повечето хора, които са от по-далече, няма да могат да смогнат да имат пари за гориво и да си платят хотели за спане, а едно парти на открито
мисля, че ще бъде желано от доста хора. Надяваме се някой местен да помогне 

- jijibs
- Автомобил:
- Двигател:
Искам да благодаря на модераторите, администраторите и членовете на клуба, че поставят тази тема с приоритет, с което доказват че събора е за всички нас и дават възможност на обикновенните потребители на форума да се организират и да се чувстват добре дошли на събора.

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Най-добре си изберете няколко шофьори, които не пият или просто са препили предишната нощ.. Да ви карат до хотелите и обратно, да се съберете по 4-5 човека в кола 

всичко може да се организира.колко къщички има на около 5,6 км от елена които се дават под наем за без пари и са супер готини...
- 1z
- Автомобил: seat ibiza
- Двигател: atd
velinsl написа:Има комби - няма палатки.
И аз така

- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
и аз с тва комби май там ще си нощувам 

ние пък 6те сме на палатка някой като нас ?
- Angel Stavrev
- Автомобил: VW Polo 86c 2f
- Двигател: AAU 1994
Аз но се пак исках да има малко повечко яснота... Някои да е гледал прогнозата дават го мокро и ветровито чичко гугал дано да лъже де...
+ това като гледам сега БГмап-а ако пишеш дирекно язовира те прекарва през шипка ако пишеш Гр.Елена те прекарва през Сливен разликата е 7 километра.. но се пак зимам 3-4 килограма мръвка и тръгвам и сам воина е воин понеже моите съгражани ще са на хотел пък аз ако ваобще доида няма да сам на хотел ще ти търся дръжина...

- peyu
- Автомобил: Passat B7
- Двигател:
- Контакти:
До самия язовир ще е много трудно стигането на всички които са по-ниски от нормалното, аз съм на близко и мога да ида тези дни да направя няколко снимки на пътя и тнт. Познавам собственика на еленското ханче, мисля че може да уредим и някоя отстъпка за всички vw-маниаци. След крушуна не се навивам за палатки пък ако ще да е 40 градуса

- jijibs
- Автомобил:
- Двигател:
Чудесно колега, ако можеш да провериш какво е състоянието на пътя до язовира, както и положението там ще ти бъдем много благодарни и ще пиеш бира без пари цяла вечер
Също ще те помоля и да се огледаш и за друго подходящо място за лагеруване на палатки, което да е по-близо до града!
Наистина ще сме ти благодарни ако направиш един оглед, защото датата наближава и има хора, които не са от близо и искаме да си предвидим нещата предварително. Благодаря!
p.s. горенаписаното важи и за всеки, който има възможност да го направи

Също ще те помоля и да се огледаш и за друго подходящо място за лагеруване на палатки, което да е по-близо до града!
Наистина ще сме ти благодарни ако направиш един оглед, защото датата наближава и има хора, които не са от близо и искаме да си предвидим нещата предварително. Благодаря!
p.s. горенаписаното важи и за всеки, който има възможност да го направи