Давайте да видим колко сме

И дали сте съгласни да е на паркинга на Лидъл ? Някой, ако има по-добро предложение за място - да казва.
 И дали сте съгласни да е на паркинга на Лидъл ? Някой, ако има по-добро предложение за място - да казва.   

KURASH написа:За Лидъла е добра идеята, за начало е идеално, а защо не и за в бъдеще. Нека да се видим, да се запознаем и все ще решим нещо. И традиция да стане...
 А за деня предполагам, че по-добрия вариант ще е в неделя ? От 14:00 примерно...
 А за деня предполагам, че по-добрия вариант ще е в неделя ? От 14:00 примерно...Weezy написа:ТочноА за деня предполагам, че по-добрия вариант ще е в неделя ? От 14:00 примерно...

Svetlin_SP написа:И аз съм навит за събота в 14:00 на паркинга на лидъл.
Направо ми става кеф като си представя как сме си си събрали wolksvagen-ите
 Значи се събрахме - 5 човека за сега, което значи 4 коли
  Значи се събрахме - 5 човека за сега, което значи 4 коли   , което като за пръв път, ако се съберем толкова ще си е направо постижение. В последствие имам идея да привлека още 1-2 човека, които май си нямат идея за форума
  , което като за пръв път, ако се съберем толкова ще си е направо постижение. В последствие имам идея да привлека още 1-2 човека, които май си нямат идея за форума    

но все пак ако стане в събота да знаете,следващия път със сигурност съм там а аз съм сигурен ,че ще има следващ път
  но все пак ако стане в събота да знаете,следващия път със сигурност съм там а аз съм сигурен ,че ще има следващ път 
Svetlin_SP написа:Извинявам се много колеги, имах предвид неделяно все пак ако стане в събота да знаете,следващия път със сигурност съм там а аз съм сигурен ,че ще има следващ път
 Така че вие решавате в кой от двата дни да бъде.
 Така че вие решавате в кой от двата дни да бъде.Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 99 госта