Идеи и предложения за Събора.

Организация и провеждане на клубните сбирки!
KENTAWAR
Автомобил:
Двигател:

Идеи и предложения за Събора.

Мнениеот KENTAWAR » Пет 04 май 2007 14:19

Пускам тази тема на основание на думите на колежката Кали(joser) за да може всички да участваме в организирането на мероприятията през времето на събора. Нека всеки си каже какво му се прави, какво му се гледа и как да стане това нека всички с реални и интересни идеии да пишат тук. Ето и идеите на Кали:
малко идеи от мен:
-рекламни брошури за безопасност по пътищата, за дарителската кампания(пуснах тема за членовете на клуба като начало);
-изпечатана програма за събора(мога да разпечатам 100бр. А4 само да уточним събитията за 2та дена);
-музикална уредба ; спонсори- ще търся и аз;
-състезания; драг – различни категории-на Калояново;
-вечеря в ресторант-Хисар;
-VWогън – излизане над Хисар(щом по-голямата група ще е там) при хубаво време– среща край огъня, скара, пиенка, ако има желаещи;
-конкурс тунингVW-на Калояново;
-конкурс супер бас-на Калояново;
-рекламни сувенири-значки, химикалки(мога да поръчам метални емблеми –VWClub BULGARIA, за други материали не съм говорила, но има още време и ако измислим нещо сносно мога да поръчам);
-конкурс за мисVWсъбор (от журито зависи дали да няма конкурс мистърVW- записване до 1 час след започване на събора; конкурсът ще се проведе след гонките или в ресторанта вечерта, за да не се ангажира микрофонът на събора);
-конкурс за детска рисунка на тема ‘автомобилът на бъдещето ’ или ‘каква кола искам да имам като порасна’(в 2 категории- деца до 10г-за най-добрата рисунка-награда дистанционно управляем автомобил; деца до 15г- за най-добрата рисунка- награда статив за рисуване );
-конкурс ‘направи си сам’ (най-интересно, полезно подобрение или допълнение към автомобила, ‘направено в гаража’);
хубаво е да се обобщят всички идеи и да решим кое е най-доброто.

П.П ако някои от мод тийм сметне за неоходимо да метне темата горе- важна!

KENTAWAR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KENTAWAR » Нед 06 май 2007 7:38

:arrow:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 06 май 2007 14:15

тези предложения, може да се вкарат в една от всичките други теми за събора - най-горе тук в организационен, и в Членската зона в Предложения.

Върни се в “Организационен”