Реших да напиша нещичко не с цел да търся косури или да хваля някой. Целта е просто да памогна с нещо следващия събор да бъде още по-добър. Като начало за пистат в Калояново.....с една дума българска му работа. Изцяло отразява състоянието в БГ. Сигурен съм че хората който стопанисват пистата полагат всичко по силити си за да я подържат изобщо, но има още кокво да се желае и то много. Сигурно нямат пари хорицата...незнам. Добре че този път нивото на сигурност беше на ниво. Прегледи ,каски и тн. Предишните пъти като съм ходил такива работи нямаше ! Пистата е един ад за публиката ! Имам впредвид италиянското преследване. Два часа кибичехме на слънцето без да може да разберем изобщо какво гледаме. Говоря за квалификациите. Около мен коментарите на хората бяха само едни "тъпотия" ,"тъпотия" ,"тъпотия" , а след час и "малии изгорях". Ако имаше някъде едно светлинно табалце нямаше да е никак зле... да се изписват постоянно времената ,кои се състезава, временно класиране и тн. . И една малка трибунка да имаше така че да се виждат колите по завойте нямаше да е зле. На тези който се състезаваха 100% е било голям кеф, но другите ? От пистата има какво да се желае още ! Тук vw-club няма нинкаква вина и никой не обвинявам че в момента се беля като картоф

Относно самия събор. Дасега с никой не се бях виждал от тук присъстващите. Както бях предложил в една тема бях си направил лисче с ника, и стоеше на таблото на колата. След пристигането огледах почти всички коли и разбрах, че май само аз съм се излъгал с това лисче. Някак ми се видя тъпичко да спирам всеки срешнат и да го питам за ник-а, за да се запознаем. Не го направих и все още никой не познавам тук

Поне по физиономии ви знам вече горе-долу. Сега относно организирането от vw-club. Това ще бъдат съвети за следвашия път, не го възприемайте като критика, моля. Трябваше да има едно голямо табло на което да беше записана програмата за деня. Когато се пържих да гледам квалификациите на италианското покрай мен имаше доста хора, които постоянно се питаха "Абе цял ден ли ще гледами това ?" "Това до кога ще е?", "Ще има ли нещо друго тука ? " Хората явно небяха от форума ,а разбрали от някъде или чули по радиото рекламите. Те бяха в едно голямо невидение къде са ,какво гледат и какво става изобщо. От трибуната трябваше да има малко повече разяснения. Никои не каза как , кой и на кое място завърши в първи и втори клас на италианското. Само се спомена за трети клас. Изобщо впечатлението ми е че трибуната и микрофана изобщо не можаха да конпенсират липсата на светлинно табло на пистата. Можеше да се обяснява преди всяко състезание какво и как се провежда, целта и тн. Изобщо инфо за хората който са инцидентно на пистата. Никой не обяви при награждаването кой осигурява наградите. За хората от форума беше ясно, но за другите ? А и какво стана с томболата за публиката ?
P.S
извинявам се за правописа.