Незнам как ще ви прозвучи но един приател се е заел да направи заведението на писта Божурище постоянно работещо и ме помоли да предложа на различните клубове ако имат желание да провеждат сабиранята си там така чи ако ви заинтересува моето предложение за сега можете да получите повече инфо всяка събота и неделя на пистата в кафето
mod edit: vaskoto1
срещите да са на божура?
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
трбява да се види дали има някаква закачка с хората от божура-дали няма да искат пари.
иначе идеята е много добра!
не ме интересува колко ще струва бензина на всички пишман рацери!
като отида на бояна и всеки път съм леден-затва и спрях да ходя! там въпроса е не дали ще стане нещо а кога...
деца си играят между колите а "състезателите" се съскат с малоумни скорости... хора се учат да карат междувременно...
бил съм свидетел на поне 20 "на косъм"...
на божура-който иска да се съска-моля сам и на безопасно място!
като отида на бояна и всеки път съм леден-затва и спрях да ходя! там въпроса е не дали ще стане нещо а кога...
деца си играят между колите а "състезателите" се съскат с малоумни скорости... хора се учат да карат междувременно...
- Tatrata
- Автомобил: VW Polo 6N1
- Двигател: ABF
Незнам за този твой прятел, но мен ме срещна един човек и ме попита за нашия форум, докато ми миеха колата на една авто-мивка в Люлин. Загледа се в лепенките по стъклата и каза, че бил един от шефовете на Божура, и мисли да го прави денонощно да има гонки. Според мен ще бъде интересно, но за посещаемост........? Относно сбирките.... просто ще е супер, а и ще е по-безопастно за зрители и участници, отколкото пред НИМ. Не казвам, че пред музея неми харесва, но както се беше изразил vaskoto1 "въпрос на време е нещо да стане"

vaskoto1 написа:трбява да се види дали има някаква закачка с хората от божура-дали няма да искат пари.