питане админите и колегите
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
питане админите и колегите
няколко пъти попадам на много изгодни обяви в други сайтове обяви които биха ни били полезни на нас неща за нашите коли няколко чифта джанти виждах запазени на добра цена гуми на добра цена стопове опушени изпадат евтино няколко пъти и най различни работи за наще vw работи които биха ни били полезни и са на далавера та мисълта ми е неможе ли да се направи някаква секция и там кой каквото види и сметне че ще ни е полезно и цената си заслужава да се побликува линкчето с обявата и по този начин да си помагаме с разни неща 

- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
лллл
Vlad777 написа:Няма смисъл. Който търси - намира. И без това раздел продава е като някой бит-пазар.
ами не е точно така аз нетърся джанти имам си но ако видя някоя яка джанта за 300лв бих я взел и бих сменил мойте
казвам го защото за няколко дни попаднах на хубави джанти еленов рог 4х100 с нови гуми за 300лв немски джанти с много спици страшни наподобяващи оз с 8 дупки за болтовете 4х100 и 4х108 май за 350 лева като нови попаднах на няколко чифта около 10 чисто нови гуми на много добра цена видях опушени стопове с платките без забележка за голф3 за 60 лева много неща биха ни били от полза затова мисля че такъв раздел ще си струва
Re: лллл
XIKS написа:Vlad777 написа:Няма смисъл. Който търси - намира. И без това раздел продава е като някой бит-пазар.
ами не е точно така аз нетърся джанти имам си но ако видя някоя яка джанта за 300лв бих я взел и бих сменил мойте
казвам го защото за няколко дни попаднах на хубави джанти еленов рог 4х100 с нови гуми за 300лв немски джанти с много спици страшни наподобяващи оз с 8 дупки за болтовете 4х100 и 4х108 май за 350 лева като нови попаднах на няколко чифта около 10 чисто нови гуми на много добра цена видях опушени стопове с платките без забележка за голф3 за 60 лева много неща биха ни били от полза затова мисля че такъв раздел ще си струва
Дай линк ако не е проблем за гумите

- golf avenue
- Автомобил: vw golf variant
- Двигател: azj 02
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ллл
nasko79 написа:Направо даваи името на саита,които иска ще го запомни и ще влиза редовно там
не е сайт бре кога аз постояно влизам на сам натам поне 10 сайта са авто сайта форуми и често има интересни неща за продаване
идеятта ми е аз и всеки независимо от кой сайт ако види нещо на далавера свързано с колите ни и форума разбирасе да нестава бит пазар да го сподели с останалите а не да намазват от други форуми само
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
лллл
ами ако се замислиш малко можеше да ги намериш и тук ако имаше такъв полезен раздел а не да обръщаш всички форуми надолу с главата
помисли малко колко много хора от нас се ровят в различни сайтове и откриват изгодни обяви
ако ги поместим в един раздел колко полезен ще стане форума
ставаш сутринта хоп влизаш в раздела и преглеждаш набързо някви изгодни обяви от другите форуми без да ти се налага да губиш часове в търсене и лутане по форумите защото например си търсиш гуми или джанти...................
помисли малко колко много хора от нас се ровят в различни сайтове и откриват изгодни обяви
ако ги поместим в един раздел колко полезен ще стане форума
ставаш сутринта хоп влизаш в раздела и преглеждаш набързо някви изгодни обяви от другите форуми без да ти се налага да губиш часове в търсене и лутане по форумите защото например си търсиш гуми или джанти...................