mod edit: DragoGT
mod edit: bobo7
Клуб на привържениците на Фолксваген в България организира 4-ти национален събор.
Съборът ще се състои на писта Дракон с.Калояново обл.Пловдив на 21 Юни 2008г.
Поканени са всички автомобилни ентусиасти и привърженици на марката.
Достъпът до пистата е неограничен за всички желаещи да изпробват възможностите на Фолксвагена си, както и личните си умения.
Съборът ще се проведе с любезното съдействие на:
Porsche BG
Киров АД
бензиностанции Еко
туристическа агенция Рад-феста
santo_trafficante
Vwclub.bg
Програма на мероприятието:
9.00 - Събиране на автомобилите на всички, желаещи да вземат участие в дисциплините
9.30 - Начало на Технически преглед.
10.00 - Край на записването за участие в дисциплините
10.30 - Край технически преглед
10.30 - Начало ДРАГ
12.00- Томболи, игри с публиката,
Награждаване спечелилите на ДРАГ
12.30 - Майсторско управление
13.30 - Томболи. Награждаване Майсторско управление.
14.00- Начало свободно каране на писта клас А
14.30 - Томболи, теглене на Голямата награда за публиката
15.00 - Начало свободно каране на писта клас В
16.00 - Награждаване за най-бърза, най-бавна и най-ефектна обиколка от свободното каране.
16.30 - Закриване на мероприятието.
19.00 - гала вечер в комплекс Албена гр.Хисар
Условията за участие в дисциплините са:
валидна шофьорска книжка и годишен технически преглед.
Техническият преглед от комисарите на пистата се състои в оглед за не здраво закрепени детайли, свободни предмети в багажника и купето на автомобила и изолирана плюсова клема на акумулатора
ПРАВИЛНИКА на пистата е задължителен за всички присъстващи.
състезателни амбиции извън трасето няма да се толерират.
нарушителите ще бъдат глобявани и отсранени от мероприятието незабавно.
С цел запазване на състезателния елемент класовете са А до 74kW и В над 74kW.
Драг рейсинга ще се проведе по двойки на свободен принцип /всеки с когото желае/ с действаща времеизмервателна уредба.
На база времената ще бъдат излъчени победителите в двата класа.
Майсторкото управление се състои в шофиране между конуси и паркиране напред и назад за време.
няма ограничение за участие
Свободното каране на пистата ще се проведе като 3 автомобила през определен интервал ще излизат на пистата за по 3 обиколки. /2 цели 1 не пълна/
На всеки от автомобилите ще се засича време на всяка обиколка.
На база тези времена ще бъдат излъчени победителите в класовете.
Паралелно със спортните надпревари ще се проведе конкурс за оптика и звук.
Ще бъдат излъчени и фаворитите на публиката за най-красив и най-грозен Volkswagen
Наградите за победителите осигурени от спонсорите са предметни и парични/ под формата на ваучери /
Наградата за най-добрият от майсторското шофиране е комплект ксенон.
За публиката има много и разнообразни награди, които ще бъдат разиграни на томболи с номерата от входните билети.
Голямата награда за публиката е почивка-уикенд за двама в Гърция.
Очаквайте интересни изненади за дамите и за най-малките фенове.
За доброто настроение ще се грижат двама световно-неизвестни водещи.
Вход 3 лв.
деца до 12г. безплатно.
хотел Гайтани
тел.033765775
факс.033762394
мобилен1 0888521755
мобилен2 0887785490
hotelgaitani@gmail.com
www.hotelgaitani.com
има 13 двоини стаи и 3 апартамента
цена за двойна стая 70лв
цена за апартамент 100лв
хотел Галери
тел.033762085
г-н Манджуков 0887272048
мобилен1 0886087331
www.hotelgaleri.net
общо има 32 стаи
инфо за цените на телефоните
двата хотела са на 5 минути пеша един от друг
joser написа:от Гайтани ми пратиха това:
оригиналните цени:
двойна стая за единична - 60лв
двойна стая за двама - 70лв
двойна стая за двама+дете - 88лв
студио за двама - 100лв.
цени за настаняване на групата ни:
двойна стая за единична - 55лв
двойна стая за двама - 64лв
двойна стая за двама+дете - 80лв
студио за двама - 90лв.
ОФЕРТА за периода 21-22.06.2008г. нощувка за 21.06:
12 бр. двойни стаи по 64лв. = 768лв
3 бр. студио (хол и спалня) по 90лв = 270лв.
dobrinb написа:19.00 - гала вечер в комплекс Албена гр.Хисар
Колкото повече, толкова повече...Anbuch написа:Има ли някакво записване за гала вечерята - в смисъл ,ако се струпат 2 пъти повече хора отколкото може да побере въпросният комплекс Албена ?
dobrinb написа:Погледнете програмата за събора. Има краен срок за записване. По реда на записването, като свърши времето - който карал - карал. Другите следващия път. Още при записването ще се прецени колко души ориентировъчно могат да карат в определеното за съответната дисциплина време, и записаните над тази бройка ще бъдат предупреждавани, че може и да не ги огрее.
leonardo_vd написа:И какво, аз като идвам от майната си и не мога да съм сред първите на записването мога да не уяаствам така ли?
Еми направете го 2 дни тогава. Баси аз ша са сцепа от бачкане за да направя всичко възможно да дойда с кола моято съм сигурен че всички искат да видят, ще мина 400км. и накрая някой ще ми каже "Съжалявам ама няма места" Е това го решете още сега щот ще има много недоразумения. Миналия път поне бе помислено за това. Нека се записваме като на 1-вия кръг.
dobrinb написа:leonardo_vd написа:И какво, аз като идвам от майната си и не мога да съм сред първите на записването мога да не уяаствам така ли?
Еми направете го 2 дни тогава. Баси аз ша са сцепа от бачкане за да направя всичко възможно да дойда с кола моято съм сигурен че всички искат да видят, ще мина 400км. и накрая някой ще ми каже "Съжалявам ама няма места" Е това го решете още сега щот ще има много недоразумения. Миналия път поне бе помислено за това. Нека се записваме като на 1-вия кръг.
Само една подробност - тук става въпрос за събор! Да няма объркване! Ще има драг, майсторско и каране на пистата, но няма да бъде кръг от Любителския шампионат! Освен това, ще има записвания и тук, във форума, така че ще можеш да се запишеш от сега. Темата ще бъде пусната по-късно.
По отношение на стикерите - щом са готови, ще се разпратят по повечето градове, и като ти е наблизо, можеш да си вземеш.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 64 госта