отзиви за срещата (28.08.05)
отзиви за срещата (28.08.05)
аде мнения...май нещо малко народ се събра? в сравнение със пишещите
някой да има снимки да постне?

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мен сериозно ме напече слънцето, след като дойдох в 2 и нещо... И нямаше почти никой тогава. Следващия път се надявам да има точен час, в който да дойдат всички, и той да е по-късничко следобед.
Иначе имаше доста гонки, което ми хареса. Новия ни член Wizi много лошо наказа стария си клуб
Следващия път ще се опитам да навия един приятел с Пасат 2.5 ТДИ 4 моушън да те пробва, Wizi, защото онова Ауди нещо хич не вървеше. Той м/у другото има и като твоята Бора, но 130 коня пак 4 моушън, така че може и с нея да дойде. Интересно, че според неговите думи Пасата вървял повече, но ако дойде ще видим
Иначе имаше доста гонки, което ми хареса. Новия ни член Wizi много лошо наказа стария си клуб

Следващия път ще се опитам да навия един приятел с Пасат 2.5 ТДИ 4 моушън да те пробва, Wizi, защото онова Ауди нещо хич не вървеше. Той м/у другото има и като твоята Бора, но 130 коня пак 4 моушън, така че може и с нея да дойде. Интересно, че според неговите думи Пасата вървял повече, но ако дойде ще видим

- МОРСКИЯ
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Oooooo ! Трябва да те запозная с "Черния" . Нямам загуба досегаVW_FEN написа:Абе, добре, че не можах да дойда аз да ва скъсам гъзовете с моя пасат, щото точно сега вай-много върви... ауспуха е за смяна и направо върви та се къса... нищо, че съм само 90 кончета... тва върви като за 150!!! Ай на следващата среща ше ви покажа къде е силата

Момчета, не се карайте и не се предреждайте! Следващата среща ще пожертвам още някой милиметър гума и друг литър нафта
ACCELERATOR, тези машини, които искаш да докарваш са ми сериозни опоменти и не мисля, че мога да ги прескоча, нооо МНОГО ще се радвам да премеря до колко точно мога да се опъна на таков дизел и то 4motion.
... междо другото след това по-късно ходих да се бягам с една бензинова стара Вектра след карулката и явно доста газ съм давал, защото като че ли колата в момента е още по отпушена и тръгна една идея по-добре.
Адската радост си давам!!!
Момчето със стикерите: ще те чакам като топлия хляб в 8 сутринта на следващата среща, така да знаеш

ACCELERATOR, тези машини, които искаш да докарваш са ми сериозни опоменти и не мисля, че мога да ги прескоча, нооо МНОГО ще се радвам да премеря до колко точно мога да се опъна на таков дизел и то 4motion.
... междо другото след това по-късно ходих да се бягам с една бензинова стара Вектра след карулката и явно доста газ съм давал, защото като че ли колата в момента е още по отпушена и тръгна една идея по-добре.
Адската радост си давам!!!
Момчето със стикерите: ще те чакам като топлия хляб в 8 сутринта на следващата среща, така да знаеш

- Bliznak
- Автомобил: MK6 Golf GTI
- Двигател: 2010
Ето ви снимките от срещата...
http://snimka.bg/album.php?album_id=6239
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
zord написа:Ето ви снимките от срещата...
на кой е сивата тройка? изглежда много добре!

-
- Автомобил:
- Двигател: