Passat Combi v6 193hp ръчни 4motion 2000г

Blockhead
Автомобил:
Двигател:

Passat Combi v6 193hp ръчни 4motion 2000г

Мнениеот Blockhead » Вто 03 сеп 2024 12:41

Здравейте, Вагери пиша първо тук с предложение за един стар, но доста приличен Пасат. Намира се в София кв. Зона Б-5 за контакт 0877532614 Стефан.
Колата е Variant (B5) 2.8 30V Syncro (193 Hp) 2000г +газ инжекция и чисто нова бутилка след обслужване(Кожа, черен металик, лети джанти, ел.пакет, подгрев на огледала и седалки, клима. памет на шофорската седалка, темпомат и др.). Карах я без да имам оплаквания 6-7години(минимум разходи). Вкарах я за рециклиране на алтернатор, псевдо майсторчето, каза че предлага смяна на пистов ремък, понеже я е отворил ако искам... казах "сметни ангренаж и всичко под маската да не се отваря повече предницата" Казах "-като е така да види и всичко за правене и да ми каже цена и срок". Пусна дебелата оферта(като за още една кола) и каза това е и всичко ще е наред. Съгласих се(на дебелата оферта) и му казах да прави и да се обади като е готов. За съжаление, въпреки вярата че за 20+ год. кола надали има тайни за механиците и ще я стегнем за още 2-3год. Реално брах си ядовете за доверието, което и ме накара да се откажа от личен автомобил, за известно време. От 3 месеца не го ползвам, но не искам да давам кола след такова обслужване във морга. Бих се радвал, някой ценител, да изцеди още някой километър от старото но доказано V6 на ФВ/Ауди.
По-здрави и милиони безаварийни км с отговорност.

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: AQY 2001

Re: Passat Combi v6 193hp ръчни 4motion 2000г

Мнениеот Zdravko Zankov » Вто 03 сеп 2024 13:51

Качи и снимки, щото иначе обявата ще замине.

Върни се в “Автомобили”