Дата на производство: 11.2010г.
Двигател: 2.0 дизел, 140 коня CFFB.
Автоматична скоростна кутия (6 степенно DSG).
Автомобила е в отлично състояние. Закупен е от мен на 174000 км. през май 2021 г. нов внос от Верона Италия (свален пред мен от автовоза), като тогава е направено пълно обслужване (смяна на масло, филтри, ангренажен комплект, двата термостата, шестограм на маслената помпа и масло и филтър на скоростната кутия) и нов AGM акумулатор. Миналата година е сменено отново маслото и филтъра на скоростната кутия (след 60 000 км) с оригинално.
Колата е Хай лайн изпълнение, като е оборудвана със следните екстри:
кожен мултиволан с пера за смяна на скоростите,
цветен дисплей на километража,
голяма навигация (RNS 510) с качени последни карти на Европа и работещо DVD,
блутуут модул от висок клас чрез който може да се извършват обаждания от навигацията, да се стриймва музика от телефона като се изписват песните на мултимедията и таблото и могат да се сменяват от бутоните на волана,
преден и заден парктроник с визуализация на мултимедията,
камера за паркиране с помощни линии,
самопаркиране,
адаптивен круиз контрол (дистроник) със система за аварийно спиране,
двузонов климатроник с подгряване и обдухване на предните седалки,
електрически отоплител за купето,
кожен салон от естествена перфорирана кожа,
автоматично затъмняващи се огледала,
панорамен покрив,
фарове за мъгла с осветяване в завой,
амбиентно осветление на вратите,
регенеративно зареждане на акумулатора,
отопляеми огледала и пръскалки на чистачките.
От както притежавам колата е водена сервизна книжка за обслужванията и ремонтите които са правени. Карана е само с масло Фукс 5W30, което е сменяно на 10-12000 км.
Фабрично е оборудвана с алуминиеви 17 инчови джанти на които в момента има монтирани летни гуми на един сезон, а допълнително съм закупил ламаринени 16 инчови джанти на които са монтирани зимни гуми на 4 сезона. Оборудвана е с 16 инчова пълноразмерна резервна гума, крик и ключ. Има оригинални текстилни стелки и афтърмаркет гумени за цялата кола и багажника.
Стъклата са затъмнявани в Италия, като за това има сертификат от монтажа. Допълнително са закупени магнитни щори за всички стъкла (и за предните), които се монтират лятото.
Монтирана е (през 2023г) нова щора на панорамата, а същата се почиства и смазва всяка пролет, като за целта е закупен специален уред, който се дава с колата.
Тапицерията е подхранвана с крем всяка пролет и есен и е в безупречно състояние.
Пълно каско (на една вноска) с право на доверен сервиз и годишна винетка до юни 2026 г.
Допълнително на колата има направени от мен редица подобрения (ретрофит): подменен е панела за управление на климатроника с новия модел, който има дисплеи и половинки градуси (оригиналния се дава с колата). Монтирано е дясно огледало с памет (спуска се при включване на задна) и автоматично затъмняване (оригинално се затъмняват вътрешното и лявото). Монтиран е афтърмаркет асистент за сляпата зона (Сайд асист) с лампи в огледалата и предупредителен звуков сигнал, като са закупени афтърмаркет капаци за огледалата (оригиналните се дават с колата). Монтиран афтърмаркет активен TPMS с дисплей в пепелника (не съм пушач и там не разваля визията на таблото). Монтирани са фарове с 4 бр. би-лед лупи (оригиналните халогенни фарове са фолирани и се дават с колата). Монтирано е вътрешно огледало от Голф 6 с камера и са активирани автоматични дълги светлини (оригиналното се дава с колата). Монтиран е допълнителен филтър за купето преди вентилатора за защита на лагерите му (оригиналната решетка се дава с колата). Монтирано устройство за деактивиране на старт-стоп системата след палене (може да се включи след това).
Климатика е допълнен юли месец и работи безупречно.
Колата е с работещ DPF филтър и EGR клапан. Не са и правени ремапи и не е имала проблеми с двигател, скорости, DPF и EGR от както е при мен. Налични два ключа и сервизна книжка.
Причината за продажбата е закупен електромобил.
Телефон за връзка - 0888396585
Цена: 17 500 лв.
Понеже не успявам да кача снимките тук качвам линк към обявата: https://www.mobile.bg/obiava-1176391577 ... e-panorama
Продавам Passat B7, дизел, комби, автомат
-
milenski_77
- Автомобил: Passat B7 variant
- Двигател: CFFB