шумът наподобява пружините на легло, някъде от задницата към багажника се чува, и то само като друса колата, като излезне на равен участък затихва и спира. Мислех да не е някоя от скобите на газовата бутилка , но те са си стабилни и не е от тях
давайте идеи
скърцане от към задницата
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Re: скърцане от към задницата
dude написа:шумът наподобява пружините на легло, някъде от задницата към багажника се чува, и то само като друса колата, като излезне на равен участък затихва и спира. Мислех да не е някоя от скобите на газовата бутилка , но те са си стабилни и не е от тях
давайте идеи
ми аз имам подобно скърцане и е тампон на задния мост

- CyberBlade
- Автомобил:
- Двигател:
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
CyberBlade написа:Точно така, един приятел имаше същото скърцане и беше от тампона на задния мост.
тука искам и да питам ,задължително или препоръчително е да се сменят и двата тампона?,защото съм намерил некви които за по 31лв. за 1бр. (приблизително) и некви които за по 17

- dude
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
NovobranecGT написа:Ми аз ако бях на теб първо щях да отворя багажника и да натискам задницата надолу, барем чуя откъде точно идва, все пак от легло до легло има разлика
правил съм го, не се чува нищо
дали е възможно да има нещо общо със смяната на маслото, щото май след това се появи. нещо некакваи хидравлики, че ръгнах по-рядко масло?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”