Голф 2 GTI pf - много трудно пали на бензин

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
ivo_gti_pf
Автомобил:
Двигател:

Голф 2 GTI pf - много трудно пали на бензин

Мнениеот ivo_gti_pf » Пет 25 яну 2008 17:41

Когато колата изстине не иска да пали на бензин. проблема не е от свещите. Казаха ми че ми текат инжекторите или просто остава един, който дави колата. Сега си погледнах маслото и то мирише на бензи, а съм го сменил преди не повече от 1000км. Колата е с АГУ. Допреди два дни палеше без проблем, но от тогава - не иска и не иска да пали на бензин, а на газ няма проблеми. Кажете някой майстор дето наистина разбира от инжекционни системи, че аман от калпави майстори в София!!! :)))

Потребителски аватар
ZZ_TOP
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ZZ_TOP » Пет 25 яну 2008 18:36

и моя прави така смърди на бензин от всякаде но уви непали или пали но много трудно , пиши к`во е станало и как се е оправил да знаем

ivo_gti_pf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_gti_pf » Пет 25 яну 2008 19:13

а твоя голф същия като моя ли е - пълна инжекция с директно впръскване в цилиндрите - не е карбуратор! :)

Потребителски аватар
Vito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vito » Пет 25 яну 2008 19:34

Колега,хората,който са ти дали предположението,гледаха ли колата или...
Аз съм с Golf2 GTI,само че PB мотор.Та и на мен ми праеше подобни мизерии и се оказа,че ми е спукано маркучето за гориво,точно където влиза в инжекцията :idea:
Работеше си на газ,а на бензин-нищо!И смърдеше яко...
Пробвай :006:

Ааа,ама това само като е студена ли го прави,че не догледах нещо :oops:

ivo_gti_pf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_gti_pf » Пет 25 яну 2008 19:57

колата постоянно се дави и започва да прекъсва, давейки се. Върви само на високите обороти. При високи обороти нявма проблеми, но смърди на бензин и придърпва. на газ всичко е ОК.

Потребителски аватар
ZZ_TOP
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ZZ_TOP » Пет 25 яну 2008 20:34

moq e GOLF 2 GTI -EV мотор с механична инжекция и съм му сменил : кабели,свещи, палец,дистрибуторна капачка и неще на газ нямаше грижи вътриш и пали на бензин НЕ или много трудно пали. става дума за студен като по-загре е няма грижи и незнам ко дапрая

п.п ако запали на бензин прекъсва докато позагрее и се опрая ама като загрее ( и понякога държи 2000-2500 оборота друг път 1200 оборота )

Потребителски аватар
Vito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vito » Съб 26 яну 2008 2:47

ivo_gti_pf написа:колата постоянно се дави и започва да прекъсва, давейки се. Върви само на високите обороти. При високи обороти нявма проблеми, но смърди на бензин и придърпва. на газ всичко е ОК.

Абе,Иво,знаеш ли,че и мойта прави подобни номера,с тая разлика,че си пали на бензин.Много се замислям дали да не сваля плочката на газовата и да я пробвам на бензин...
Идеята ми е,че поради ограничения приток на въздух се обогатява сместа(черните свещи),но... :dontknow:
Ако има някой компетентен,сега е моментът :idea:

Потребителски аватар
caro
Автомобил: Golf 2- Audi Coupe -Audi 80 Avant
Двигател: MH-1988 ACE-1994- 1Z-1994

Мнениеот caro » Нед 27 яну 2008 20:51

GOLF GTI и газова уредба са две противоположни неща -не се опитвай да ги събереш на едно място

ivo_gti_pf
Автомобил:
Двигател:

трудно пали

Мнениеот ivo_gti_pf » Пон 28 яну 2008 20:22

благодаряви за съветите но колата пали и няма проблеми просто се дави и маслото мирише на бензин и ми се струва че някои инжектор остова отворен и прилива

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”