Проблем с БУТАЛАТА - ВЕНТО

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
iurimil
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iurimil » Нед 27 яну 2008 22:26

Cyberloner написа:абе вие хубаво му предлагате ABF и VR6 ама дали ще му хареса разхода им :) аз бих му препоръчал да си вземе ABS или ако мощността на егашния му двигател е достатъчна то тогава да потърси AAM. И в двата случая особено във втория случай ще има един много здрав двигател който ще му осигурни много бепроблемни километри :wink:

Нека колегата си реши, но от 75 к.с. 1.6L ABU да мине отново на 75к.с. с тоя ААМ 1.8L,който предлагаш е много работа с малък ефект върху динамичните качества на колата.ABS почти същото.
Предполагам ги предлагаш за това,че е най-лесна конверсията към тях и са здрави и надеждни.
Но аз изкождам от съотношението кг. на к.с.=kg/к.с. , при който за тази кола при 115 к.с. мисля е на добро ниво.Второто е че офертата е добра на колегата iliev77.С две думи ако ще влиза в подобна схема смяна на мотора + конверсия по добре е да се направи с малко по-мощен и все пак 2.0L.

Потребителски аватар
Cyberloner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cyberloner » Пон 28 яну 2008 12:58

да де ама собтвеника така и не каза защо иска да сменя двигателя дали за по-добра динамика или за по-малко проблеми :) след като си изясни това, можем да мислим. Иначе си прав точно за това му предложипх 1,8 да сложи, изхождайки от мнението, че човек който си е купил седан със 75 коня под капака определено няма намерение да се състезава с нея, а по-скоро търси двигател, който да го вози дълго и евтино :)

иначе офертата за 2-литровиядвигател е чудесна, няма спор :wink:

Потребителски аватар
iliev77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот iliev77 » Пон 28 яну 2008 20:14

Насреща съм да помагам :wink:

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пон 28 яну 2008 22:05

Имам АММ мотор все още на кола .Може да се пробва на място заедно с ск кутия , съединител. Колата е във Варна. Продава се на части ,но първостепенна е продажбата на двигател и кутия. ЗА Инфо на лични или 0888 448874.

Потребителски аватар
Cyberloner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cyberloner » Пон 28 яну 2008 22:09

iliev77 написа:Насреща съм да помагам :wink:

и аз мога да ударя 1 рамо като ми свърши сесията на 15-ти :wink:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”