max speed na gti 16v
-
- Автомобил:
- Двигател:
max speed na gti 16v
имам един вапрос и тои е колко прави макс скорост абф-а(не на книга)6тото аз си зех такава кола и зорлен 230 км лепна а сам 4ужал 4е прават пове4е
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
Е тогава не виждам защо автомобилопроизводителите с всяка изминала година се стремят да увеличат мощността на автомобилите си без да се отрази на разхода.
Въобще това че някой карал бързо,в трезво състояние с технически изправен автомобил не виждам защо дразни останалите,може би защото те не могат с толкова ли???????????????
Катастрофата е също толкова фатална и със 130км/ч и със 230км/ч.
А и не виждам как жигула карана със 70км/ч с летни гуми,при външна температура едва 2-3 градуса е по-малко опасна.Стига сте писали глупости.Едва ли някой от тук спазва ограниченията особено на магистрала,на прав и добре асфалтиран път.
Кой с колкото може нека кара,стига да не пречи и вреди на останалите.
Въобще това че някой карал бързо,в трезво състояние с технически изправен автомобил не виждам защо дразни останалите,може би защото те не могат с толкова ли???????????????
Катастрофата е също толкова фатална и със 130км/ч и със 230км/ч.
А и не виждам как жигула карана със 70км/ч с летни гуми,при външна температура едва 2-3 градуса е по-малко опасна.Стига сте писали глупости.Едва ли някой от тук спазва ограниченията особено на магистрала,на прав и добре асфалтиран път.
Кой с колкото може нека кара,стига да не пречи и вреди на останалите.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега не си баш прав.... Въпроса не е дали ти се съмняваш в себе си... Приемаме, че колата ти е на кукла, няма грам коментар, ти си добър шофер... и си летиш с 230... в 1 момент Дедо Иван с Москвича решава да изпреварва... нали се сещаш, че времето за реакция между 230 и 130 е бая различно...
Да прав си! Много по-опасни са тези дето ги боли хуя за колата и само се качват и карат... Боли ги хуя, че са с летни гуми... и после мигат на парцали като те шлепнат... И аз не ги спазвам на магистралата... но те и наще магистрали са едни чудни... мани мани
Да прав си! Много по-опасни са тези дето ги боли хуя за колата и само се качват и карат... Боли ги хуя, че са с летни гуми... и после мигат на парцали като те шлепнат... И аз не ги спазвам на магистралата... но те и наще магистрали са едни чудни... мани мани

- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
Еми тя колата както се държиш с нея така си го връща и на теб,съм забелязал.А за нещо което може и да убива,човек наистина трябва да се грижи добре.
И мен не ме е страх от някой стар шофьор с 25-30 години стаж зад волана,бил той и с трабант,а от някой тийнейджър откраднал от тати ключоФте за колата и разкарващ компанията в стил ''елате ни вижте''.
Напоследък все повече забелязвам млади шофьорчета /не че аз съм много зрял де/ с още ненаболи брадички да се изшиват с разни лъскарки и ми е чудно как им дават ключовете за тях.
А по темата--почти 245 км/ч може да ги вдигне ABF-а,засичано и с GPS,не че и той не греши.Всичко това след чип от Brezel,без ограничител на оборотите,спортен филтър K&N,полирани колектори и още нещо....
И мен не ме е страх от някой стар шофьор с 25-30 години стаж зад волана,бил той и с трабант,а от някой тийнейджър откраднал от тати ключоФте за колата и разкарващ компанията в стил ''елате ни вижте''.
Напоследък все повече забелязвам млади шофьорчета /не че аз съм много зрял де/ с още ненаболи брадички да се изшиват с разни лъскарки и ми е чудно как им дават ключовете за тях.
А по темата--почти 245 км/ч може да ги вдигне ABF-а,засичано и с GPS,не че и той не греши.Всичко това след чип от Brezel,без ограничител на оборотите,спортен филтър K&N,полирани колектори и още нещо....

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”