Ето я ситуацията. Тази вечер (около 1.30) карам към Надежда като минавам през централна гара (идвам от лъвов мост) карам в най-ляваа лента даже малко на трамвайната линия може и да съм бил и така говорим си в колата и едно момиче дето седи отзад казва а тук ми беше бала - в хотел Princess и поглеждам аз няляво да го видя тоя хотел Princess и после когато си връщам погледа към пътя колата се удари в нещо почна да се тресе и да подскача . Усещането беше ужасно имах чувството че колата ще се обърне а не можех да завия се едно бях като в коловоз . Оказах се че съм минал(разкрачил) нещо като мини тротоар или там не го знам какво е щото беше тъмно а и всичко стана много бързо, може да е за трамвайната релса някакъв разделител нали веднага като отминеш хотел Princess. Толкова се бях сдухал че не се върнах назад да видя през какво точно съм минал.
Видимия демидж по колата е че воланът се е изкривил бая. Трябва да навия волана на дясно за да се изправи лявата гума но пък тогава дясната е леко навън (на дясно) но само така колата кара направо ... Друго на тъмното и без да се гледа на стенд не личи да е повредено.
Имате ли идея какво може да се е прецекало и горе долу колко ще излезе ремонта и към кой да се обърна ?
Благодаря предварително.
Минаване през(разкрачване) на тротоар
- GRUEL
- Автомобил: 1995 Golf III GT
- Двигател: AEK
Имах подобна случка преди месец-два със служебната Г2, само че не беше бордюр а коловоз на черен път. Едната ми гума си сочеше направо а другата ми малко на дясно и волана седеше накриво за да карам в права посока, а при по-високи скорости колата почваше да се мята се едно има криви джанти. Майстора каза че съм преебал някав външен шарнир или накрайник(не помня точно). Ремонта излезе някви 20-30 лв. и още толкова за реглаж..Ама все пак става въпрос за Г2...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Минаване през(разкрачване) на тротоар
dieselfan написа:Друго на тъмното и без да се гледа на стенд не личи да е повредено.
Колега, светни лампата, излез някъде на хубаво слънце, огледай си хубаво колата и приеми, че има неизправност. Не е нужно да се успокояваш на тъмно.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”