обороти как?РЕШЕНО
- GPower
- Автомобил:
- Двигател:
обороти как?РЕШЕНО
Здравеите колеги искам да попитам как да намаля оборотите на бензин на Голф3 2000 115к.с. код на двигатела е (2Е).В момента са ми малко над хиляда.И колко трябва да станат?
Последна промяна от GPower на Сря 30 яну 2008 19:45, променено общо 1 път.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
GTI EDITION написа:аве да ама колата е и на (гьз) и като видят неискат да я гледат
ами толкова са и майстори.....то на калпавия моряк водораслите му пречат(има и по брутален аналогичен израз ,използващ детайли от женската анатомия и някой мъжки действия с репродуктивен характер..... ама има дами във форума и много ме е срам да го ползвам)

- GPower
- Автомобил:
- Двигател:
joker написа:GTI EDITION написа:аве да ама колата е и на (гьз) и като видят неискат да я гледат
ами толкова са и майстори.....то на калпавия моряк водораслите му пречат(има и по брутален аналогичен израз ,използващ детайли от женската анатомия и някой мъжки действия с репродуктивен характер..... ама има дами във форума и много ме е срам да го ползвам)...Сигурно си газов инжекцион....ама ти любезни съфорумнико не пишеш дали на газ и на бензин оборотите са едни и същи....а това не е без значение....
Значи оправих я всичко е ок.Отидох на ЕЛКОН.Благодаря.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”