Колата е Голф 3 '92 с две врати. Искам да си сложа ел. стъкла, но не знам може ли да стане. Има ли такъв вариант на голф с ел. стъкла евентуално да си взема настаро машинките и да ги сложа на мойта? Давайте всякакви сувети и идеи - как, къде, колко?
Мерси предварително.
Поставяне на ел. стъкла - Голф3 с две врати?!
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
аз опитах и не се справих....седях пред свалените кори на вратите и ми се видя адски сложно и трудно....
Последна промяна от chefito на Съб 19 яну 2008 11:39, променено общо 1 път.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Чефито явно сам се е вкарал в някакъв филм, няма такова нещо, процедурата не е толкова сложна.chefito написа:В такъв филм ще влезеш, че никак не си струва...личен съвет не се занимавай с глупости...особено на двуврат с тия тежки стъкла...ще плачеш през няколко месеца...

Аз съм правил такава интервенция, търси си оригиналните немски машинки заедно с ел. инсталацията и бутоните на вратите.
Другото е само мерак.
е то ще ми трябват два механизма и копчетата. а с окабеляването ще трябва да се заеме специалист. а трябва ли да се прави нещо по стъклото или кората. има ли каде да се захване механизма. купувам и директно слагам или има неща за изкусоряване. а 80 лева не е ли много, аз за типо купих от там беше 40... ?!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”