счупено стъкло
- mitioo_r
- Автомобил:
- Двигател:
счупено стъкло
Здравейте имам един въпрос някой можели да ми каже ориентировъчна цена за предно стъкло на VW голф 3?
- plamingo
- Автомобил: VW Golf 5 FSI 115
- Двигател: BAG 2004
лятото смeнях предното стъкло на голфа,излезе ми 125 лв но имах някаква отстъпка от каското.Иначе ми го правиха в сервиз "Кобра"- София.Стъклото е тонирано
Последна промяна от plamingo на Пон 21 яну 2008 14:54, променено общо 1 път.
- GRUEL
- Автомобил: 1995 Golf III GT
- Двигател: AEK
хехе, преди няколко дни правих същото упражнение, 2 пъти. Челно стъкло за Г3, тонирано - 125 лв., лепило и монтаж - 20 лв. прехвърляне на стикери - 10 лв. Ама стъклото дето ми сложиха се оказа дефектно, между слоевете беше останала няква мръсотия и изглеждаше все едно е запотено и зацапано. Счупих си ръцете да го търкам докато се усетя че е вътре в стъклото и се наложи повторна смяна, естествено не за моя сметка....
- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ееееее като ми остане време и аз трябва да сменя челното стъкло....питането ми е моето стъкло е тонирано в зелено ,стъклата в кобрата също са тонирани но имат ли изобщо прилика.....второ предлагат ми с лента отгоре ....заслужава ли си ...на другите ми коли някои имат лента зелена но аз лично полза от това невиждам даже мисля че загрозява колата ама мое мнение...и трето качествени ли са стъклата на кобра...знам че са Турски което само по себи си не лошо само да не пише маде ин Италия
Евентуално има ли алтернатива на кобра стъкла...даже и по скъпи.

- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
Ronin написа:Ееееее като ми остане време и аз трябва да сменя челното стъкло....питането ми е моето стъкло е тонирано в зелено ,стъклата в кобрата също са тонирани но имат ли изобщо прилика.....второ предлагат ми с лента отгоре ....заслужава ли си ...на другите ми коли някои имат лента зелена но аз лично полза от това невиждам даже мисля че загрозява колата ама мое мнение...и трето качествени ли са стъклата на кобра...знам че са Турски което само по себи си не лошо само да не пише маде ин ИталияЕвентуално има ли алтернатива на кобра стъкла...даже и по скъпи.
Чак сега видях,че си писъл-аз съм с такова тонирано в зелено на Кобра и съм много доволен вече 3-та година откакто го сложиха

П.п и мойто има лента отгоре и да ти кажа не е зле даже си има доста предимства-135лв ми дойде стъклото с монтажа преди 3г.за

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”