Проблем със скоростна кутия на голф 4
-
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател: AHF
Проблем със скоростна кутия на голф 4
Здравейте... Скоро ми се счупи скоростната кутия или поне така твърдят майсторите..... аз нещо не им вярвам понеже други мои майстори приятели ми казаха че не е възможно да е това,но са далече и нямаше как да им я закарам.... А как стан..? Значи както си карах и изведнъж от 2-ра вкарвам 3-та и се чу нещо хрррррр... и давам газ но колата невърви.... спрях на място включвам 1-ва пускам съеденителя и колата пак си седи после вкарвам 2,3,4,5 и нищо седи си и сечува леко хрррррррр...... а като вкарам задна леко тръгвашено но като ме дарпаха до сервиза вече там спря и на задна да тръгва.... нямаше масло от долу но ми казаха че не е задължително..... Съмнявам се че майсторите са ми сложили счупена скоростна кътия от друг голф като моя а моята здрава са си я прибрали...показаха ми скоростната кутия"моята" и записах номера да търся... ВЪПРОСА МИ Е: МОГА ЛИ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН ДА РАЗБЕРА ДАЛИ ТАЗИ СКОРОСТНА КУТИЯ С ТОЗИ НОМЕР Е СЛОЖЕНА ФАБРИЧНО НА МОЯТА КОЛА.... ПРИМЕРНО КАТО НАПИША НЯКЪДЕ НОМЕРА НА ШАСИТО ИЛИ НА ДВИГАТЕЛЯ...НЕЗНАМ... щЕ СЪМ ВИ МНОГО БЛАГОДАРЕН АКО МОЖЕТЕ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ!!! БЛАГОДАРЯ ВИ!!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”