г4 много проблеми... ;(

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 05 ное 2007 12:01

Колегата сигурно е откачил вече от тези проблеми по колата и вече не си посещава темата mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Green_Madness » Пон 05 ное 2007 13:41

spectrum написа:е това е ...!!! ако някои ден продаваш колата задължително искам да я купя мечтал съм си да купя кола от такъв предишен собственик ... или отскоро я имаш и незнаеш още какво наистина са проблеми или меко коазано си обичаш колата ...

Ако се отнася за мен, имам я не много от скоро, и предпочитам ако трябва да се лиша от нещо, но парите да отидат в колата. :wink:
А колегата, който е пуснал темата, няма да е лошо да сподели какво е станало.

djpsiho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот djpsiho » Пон 05 ное 2007 16:01

ами какво да споделя смених накладки ремаци ангренажен и пистов ролки манШон на волана и втулки на носаЧите останаха за правене дясно задно ел. стъкло бравата на багажник жабка и отпред онова рафтЧе идеи каде да ми оправят тези проблеми в бургаски регион?

Потребителски аватар
DaveGahan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DaveGahan » Съб 02 фев 2008 19:56

много правилно разсъждава човека,смело заявявам,че и аз съм същия маняк като него с тая разлика,че колата ми засега не страда от нищо(да чукам на дърво) и си я поддържам .другите викат на тази моя поддръжка "притрисане" и "да не е ставала кола" ама не е така .определено не е така :lol:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”