Проблем с Ауди А3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
gomez
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gomez » Съб 02 фев 2008 16:52

Stivi написа:Пробвай с дисковете само дано да не се окаже после че си ги сменил без нужда! Аз имах същото треперене при леко спиране с висока скорост но изчезна без да сменям дискове обаче това с претрисането при спиране с малка скорост е масов проблем при Г4/А3 и ОПРЕДЕЛЕНО няма връзка с дисковете !

Нещо да кажеш по въпроса ..... ОПРЕДЕЛЕНО няма връзка с дисковете !

Потребителски аватар
junakov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот junakov » Съб 02 фев 2008 17:13

tanokaridi написа:колеги да кажа само какво се оказа в крайна сметка се оказаха криви дискове, но няма да се занимавам със стругари ами ще си купя нови. И този път няма да си купувам алтернативни или каквито и да било дискове ами отивам в Unitrade-X преди се бях убедил, че нетрябва да се правят компромиси и ми омръзна разбрах, че всичко по ефтино излиза накрая по скъпо. :!:

човек аз си сложих brambo max 2007 предни изадни + нови накладки предните дискове * 90.00лв единия задните по 50.00 единия накладките отделно тези дискове стават за а3,г4,бора може да ги видш на www.brembo.com избираш каталога за европа
каталожен номер на предните 09.7012.10 : задните 08.7165.10 успех

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Съб 02 фев 2008 19:05

gomez написа:
Stivi написа:Пробвай с дисковете само дано да не се окаже после че си ги сменил без нужда! Аз имах същото треперене при леко спиране с висока скорост но изчезна без да сменям дискове обаче това с претрисането при спиране с малка скорост е масов проблем при Г4/А3 и ОПРЕДЕЛЕНО няма връзка с дисковете !

Нещо да кажеш по въпроса ..... ОПРЕДЕЛЕНО няма връзка с дисковете !

Ами да изчакаме първо да ги смени и да покара колата пак понеже до колкото разбирам проблема е установен /не знам как/ но колата си е със същите дискове и не се знае какво ще е положението с новите !?

Потребителски аватар
tanokaridi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tanokaridi » Нед 03 фев 2008 19:09

Благодаря на колегата junakov за информацията утре ще мина и през Unitrade-X да видим там колко парички са и ще реша, защото така неможе да се кара мн дълго време на моменти имам чуството на по висока скорост, че ще ми скъса ръцете и колата чак почва да се тресе. На колегата Stivi искам да кажа, че дисковете се свалиха и се прегледаха обстоино, и се установи, че е от тях това което мн ме учуди е, че бяха мн посинели а невиждам от какво може да посинеят толкова много в града на къси растояние :?: :!:

Потребителски аватар
tanokaridi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tanokaridi » Пон 04 фев 2008 11:27

Колеги какво мислите за Дискове и накладки АТЕ казват, че са добри да знам дали да ги взимам :) :?: дават ми ги 2 диска с накладки за 235 лв.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”