Оборотите вече почти нормални
Оборотите вече почти нормални
Добър вечер,искам да ви кажа,че на колата дето е за моргата и се нормализират оборотите на бензин САМИ!Клетвите на два-тримата утепляка помогнаха за което им благодаря! Бях писал за проблем на спирачките,там че ми е твърд педала,ами оказа се че едната шпилка на сервото дето държи помпата била отчупена.Та момчетата с голяма мъка свалиха сервото,шото е закачено за педала,залепиха болта,пилнаха малко и го сложиха и са заспа.Смениха ми гарнитурата на главата,сложиха ми и 2 предни калобрана и всичко това за 90 лева!Та колата за моргата,да не се хваля ама си стана кола та дрънка!Добре че не я запродавах благодарение на тримата утепляка!Възможно ли е ако колата се покара 2-3 дни на бензин сами да се нормализират,шото тея дни малко повечко на бензин я покарах?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Митю,карай си колицата ине се влияй много много от мнението на "доброжелатели".Не вярвам някой от нас когато си е взел колица по думите на джамбазите "без забележка" да не пипнал тук там по нещичко.Колкото до въпроса ти относно оборотите на колата лично аз съм имал 6 коли без Г2 която карам в момента и съм се заклел ,че газ на кола вече няма да сложа /може и такива да са били майсторите/ но винаги нещо се прецаква по работата на двигателя на бенц.Хиляди безаварийни километри Ти желая. 

Мерси пич,газовата си беше монтирана още в Италия,кво да напправя!Просто не съм сигурен дали имам ресетващо реле дето прекъсва информацията към компютъра когато съм на газ.Ваското,можеш ли да ми откриеш повредата,братле?Сега колата си мърка ебати,ама няма никакви проблеми,така беше и когато я купих но след тва промени оборотите.Сега пак се опраи сама.Има нешо ама Ваското не иска да ми помогне!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”