Golf IV 1.8T на 3 цилиндъра ..

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Golf IV 1.8T на 3 цилиндъра ..

Мнениеот Sir T » Вто 01 ное 2005 10:12

В неделя си ставам сутринта, паля си колата и отивам на кафе .. бавно, без да давам газ (до 2000 об/мин). Пия кафе, после излизам навън с едни приятели да им покажа, че съм прав - климатика и топло може да прави на моята кола и паля ... обаче на 3 цилиндъра! Гася, паля - 3 цилиндъра?! Тресе да си *б* майката, изобщо не иска да изчисти! На по-високи обороти не се усеща, но няма сила изобщо ..
Поболях се! Един приятел има А4 1.8T и каза, че е имал същия случай и се оказало комутатор.
Прибрах се в нас, цял ден четох форуми (нашия съответно най-ми липсваше), но навсякъде пише, че ми е заминала бобина .. това са признаците и много често се случва в Щатските форуми (Vwvortex.com и 20vturbo.com). Доволен на другия ден отивам при механика ми, махаме бобините, слагаме други - греда! Купувам чисто нови свещи - греда ..
Отидох при едни пичове, където са ремонтирали на моя човек 3 цилиндровото А4 1.8Т и ония казват - комутатор! Единият ти канал е изгорял.
Изображение
Изображение

Отивам на магазина - Добър ден Bosch комутатор имаме един брой срещу 241.80лв. (пратих моя механик да си използва намалението), купих си кремче за транзистори, защото в кутията на филтъра има радиатор да го охлажда тази умряла джиджавка и колата си бръмна както преди ..

Изображение

Днес съм запланувал заради нервите и притесненията, които ми създаде да смъкна 1-2 мм. грайфер на Michelin Pilot-ите отпред :twisted:

Потребителски аватар
imedarov
Автомобил: Passat B8
Двигател:
Контакти:

Мнениеот imedarov » Вто 01 ное 2005 23:24

Добре че си решил проблема. Радвай се на колицата. Пари се изкарват :D

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Чет 03 ное 2005 10:33

Майната им на кинтите, колата да ми е жива и здрава искам :D Като болен ходя като не е наред нещо ..
Вчера ми изгоря едната крушка на късите .. смених си и двете веднага да светят еднакво! :D
Несъм си вадил колата четвърти ден .. карам другата IV-ка, която е с 1.6 мотор и днес мисля, че ще имам голяма усмивка на лицето .. забравих свистенето на турбото .. :D

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”