скобите(или пластини незнам как е по правилно) на предни леви накладки са ми паднали и оттам има едно постоянно дрънчене което ме влудява докато карам,знае ли някои от каде могат да се купят само скоби или некъв начин да ги направя да не дрънчат повече
П.П Ваското1 каза 4е пак ще паднат ама наистина ме дразни супер много тоя шум
скоби(пластини) за предни накладки -от каде?-решен
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
скоби(пластини) за предни накладки -от каде?-решен
Последна промяна от landwarrior на Пон 07 ное 2005 14:01, променено общо 1 път.
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
Vasseto написа:От Авто+.Към 3лв комплекта.
мерси много още в понеделник съм там да ги купя
п.п дали ще мога да си ги сложа сам ?
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
Vasseto написа:Това на какъв голф ?
3
- Vasseto
- Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
- Двигател: CFFB AVF BXE
Сваляш гумата.Отвиваш долния болт на спирачния апарат.Издурпваш го на горе и се освобождават накладките.Наместваш си новите пластини и по обратния ред.
Ако изкаш може да свалиш целия спирачен апарат като отвиеш и горния болт.Двата болта се намират от вътрешната страна на спирачния апарат.Понякога се развиват много трудно,но с мерак става.
Ако изкаш може да свалиш целия спирачен апарат като отвиеш и горния болт.Двата болта се намират от вътрешната страна на спирачния апарат.Понякога се развиват много трудно,но с мерак става.
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
1
bowdown имаш почерпка от менVasseto написа:Сваляш гумата.Отвиваш долния болт на спирачния апарат.Издурпваш го на горе и се освобождават накладките.Наместваш си новите пластини и по обратния ред.
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
Vasseto написа:От Авто+.Към 3лв комплекта.
бате в Авто+ няма ,имали некви ''оригинални '' с доставка но излиза доста солено
някви съвети?

- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Те не вървят ли с накладките?
За съжаление, досега 3 пати съм сменял накладки и 3 пати просто имам спомени, че съм ги изхвърлял..
Ако не ме лъже паметта вървят комплект с накладките. Та ако някой е сменял скоро ще са му хартисали..
Ако не ме лъже паметта вървят комплект с накладките. Та ако някой е сменял скоро ще са му хартисали..
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз си купих от "Симеон" за 4лв. Малко са скапани, едната даже се счупи, но другите още стоят
. Магазинчето беше в края на улицата, който е по-близо до центъра. Не съм от София и затова обяснявам малко тъпо
За да стоят трябва да се извие едната пластинка около супорта, но в момента не мога да се сетя как точно изглеждаха

За да стоят трябва да се извие едната пластинка около супорта, но в момента не мога да се сетя как точно изглеждаха

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
оправено ,бех при кварталния маистор за смяна на пружини и тои намери едни пластини без париVasseto написа:Да ти купя тука от Пловдив и да ти пратя.0887429463

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”