Имам голф 3. Шибедаха не работи, въпроса ми е, вдига ли се на горе и да застава по диагонал или само може да се прибере под тавана.
Вторият проблем е следният. Понякога не ми работи задната чистачка + реотаните, а като светна фаровете и копчето за отоплението на задното стъкло свети. Странното е, че като ключалката на багажника и се оправя проблема. Освен това не е постоянен??! То трябва да го види електричар, но все не остава време...
Шибедах и някакъв електрически проблем?!
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
шибедахът се вдига нагоре и застава по диагонал, а може и да се прибира назад (осваря се целият). Като натиснеш копчето чува ли се звук от моторчето? Ако не, може да е изгоряло то. Виж и бушоните. Като махнеш пластмасовия капак до плафона ще видиш една манивелка (или ако липсва използвай ключ за вътрешен шестограм) виж отваря ли се с нея. Има две малки лостчета от силомин, те се чупят често и смяната им е доста неприятна..Ако не можеш да отвориш с манивелата може да са счупени те...
За другото - помисли дали някоя клема на прави утечка.. на мене така като натисна спирачката ми светваха фаровете
За другото - помисли дали някоя клема на прави утечка.. на мене така като натисна спирачката ми светваха фаровете

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”