За навигация на Голф 4!!!
За навигация на Голф 4!!!
Здравейте момчета! Имам един приятел който ми предлага навигация на много добра цена, но няма шишовете за сваляне. Ако някой от вас има идея как изглеждат за да се опитам да намеря или има налични който мога да ползвам за 1 час ще съм много благодарен! Става въпрос само за утре защото след това няма да я има..

Оказа се, че оригиналната навигация си е дърво. Много се радвах като я взех, но освен че е красива няма друг плюс.
За да се настроят езиците и другите функции трябва оригинален диск. От къде мога да взема такъв диск? Ще помоля също и да ми препоръчате някво мп3/видео устройство което се свързва на AUX-a за да се полва монитора като екран. мерси
За да се настроят езиците и другите функции трябва оригинален диск. От къде мога да взема такъв диск? Ще помоля също и да ми препоръчате някво мп3/видео устройство което се свързва на AUX-a за да се полва монитора като екран. мерси

-
- Автомобил:
- Двигател:
Biser написа:Оказа се, че оригиналната навигация си е дърво. Много се радвах като я взех, но освен че е красива няма друг плюс.
Ако беше питал - щях да ти кажа че е дърво

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”