На тавана точно под антената ми е рязана тапицерията!
- Americanec
- Автомобил:
- Двигател:
На тавана точно под антената ми е рязана тапицерията!
Явно са сменяли антената и за това,някаква идея как може да се закърпи или поправи?около 10 сантима е като триъгълниче виси надолу
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Явно доста голями специалисти са поправяли антената......
Мисля че ако свалиш цялата тапицерия на тавана може от вътрешната страна да успееш да я залепиш с някакво парче,само че лепилото трябва да е температуро устоичиво за да като почнат жегите да не се отлепи пак.И пак се чудя какъв трябва да е бил човека да среже тапицерията за да оправи антената 

Re: На тавана точно под антената ми е рязана тапицерията!
Americanec написа:Явно са сменяли антената и за това,някаква идея как може да се закърпи или поправи?около 10 сантима е като триъгълниче виси надолу
Чакай бре човек, ти откога я имаш тая кола... чак сега ли си го открил??
Е гати гениалния майстор е бил това! Сваляй кората и го захващай от вътре някак си. ако е така както го описваш можеш да подложиш нещо от вътре и да злепиш за него.
- Americanec
- Автомобил:
- Двигател:
Колата я имам от 3 месеца,но чак сега реших да попитам,и аз така мислех да направя да го бутна нагоре и с някакво лепилце,или някаква емблема на VW да думна върху нея, незнам,,,...а с какво лепилце да я залепя тази тапицерия?
МОже някой куче да е ръбало тавана .... около 5 сантима е скъсаното...

.jpg)
.jpg)
МОже някой куче да е ръбало тавана .... около 5 сантима е скъсаното...

Последна промяна от Americanec на Пон 31 мар 2008 11:21, променено общо 1 път.
Не бе човек... ако не липсва парче, просто прибираш висящото нагоре и от горната страна го лепиш. примерно слагаш някакво парче пластмаса от вътрешната страна и залепяш за него да не виси... според мен ще стане грозно ако го лепиш отдолу.
Сега видях и снимките.... немам думи за майстора или бившия собственик.... дано не е оправял така нещо и по двигателя ти....
Но пак мисля че трябва да свалиш кората, хувабо да го изпънеш това и да го залепиш от вътрешната страна....
Сега видях и снимките.... немам думи за майстора или бившия собственик.... дано не е оправял така нещо и по двигателя ти....
Но пак мисля че трябва да свалиш кората, хувабо да го изпънеш това и да го залепиш от вътрешната страна....
- Americanec
- Автомобил:
- Двигател:
- Stambetu
- Автомобил:
- Двигател:
браво! това е възможно най правилното решение за смяна на антена или там кото са искали да прават,ако знам кой е ръчичките му ще счупя
сори колега ама не се сдържах ядосах се .
а относно поправката не мога да дам мнение как да я поправиш по дубре иди на някои тапицер
другия вариант е от морга някои непострадал таван ,ама трябва си голям късметлия
успех

сори колега ама не се сдържах ядосах се .
а относно поправката не мога да дам мнение как да я поправиш по дубре иди на някои тапицер
другия вариант е от морга някои непострадал таван ,ама трябва си голям късметлия

успех
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”