Не ми свети осветлението на километража Голф 2?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
EmbaTa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот EmbaTa » Сря 19 дек 2007 19:25

Някой знае ли дали лампичките на копчетата на таблото и тези на километража са свързани в една верига или са две различни???
Защото копчетата ми светят, а километража не и си мисля че проблема е в кляча за фаровете, защото също така не ми включва и габаритите????!!!

Потребителски аватар
bibliotekarja
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bibliotekarja » Нед 23 дек 2007 10:57

Лампичките на километража се свалят със завъртане,налчво или дясно-не помня.Щом осветлението на копчетата работи би трябвало и лампите на таблото да светят.Пробвай да им почистиш клемите,и почисти пластинките които са за увеличаване на светлините на таблото.При мен проблема беше недобре вкарана букса в таблото на километража.А жилото се сваля като махнеш жабката под кормилото,и после бъкаш отдолу,жилото има нещо като закопчаване,стискаш и дърпаш назад.А лампата на парното-вадиш панелчето махаш буксата и с отверка избутваш крушката,тя си е капсулована.А я изтърбуших и си купих някаква 3 вата.Свети малко мижаво но поне не топи пластмасата.Дано съм помогнал.

Потребителски аватар
EmbaTa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот EmbaTa » Вто 01 апр 2008 17:08

bibliotekarja написа:Лампичките на километража се свалят със завъртане,налчво или дясно-не помня.Щом осветлението на копчетата работи би трябвало и лампите на таблото да светят.Пробвай да им почистиш клемите,и почисти пластинките които са за увеличаване на светлините на таблото.При мен проблема беше недобре вкарана букса в таблото на километража.А жилото се сваля като махнеш жабката под кормилото,и после бъкаш отдолу,жилото има нещо като закопчаване,стискаш и дърпаш назад.А лампата на парното-вадиш панелчето махаш буксата и с отверка избутваш крушката,тя си е капсулована.А я изтърбуших и си купих някаква 3 вата.Свети малко мижаво но поне не топи пластмасата.Дано съм помогнал.
Мерси за изчерпателния отговор, оказа се че не прави добър контакт самата крушка с магистралките зад таблото!!! :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”