съвет за покупка на голф3-1.6

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
webdude
Автомобил: Ford Mondeo MK3
Двигател:

Мнениеот webdude » Вто 01 апр 2008 12:18

Градски мотора не лош (има и по хубави и по лоши) ... според мен доста балансиран за градско/извънградско каране (прави и двете доста добре)

на 5-та при 3000 об/мин е на 100 км/ч
при 1,8 ми е на 110 км/ч при 3000 об/м

този мотор обаче с лекота поема оборотите и сякаш му е хубаво даже когато е в обороти :)

Потребителски аватар
byjy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот byjy » Сря 02 апр 2008 7:50

Сори момчета,удрязаха ми крилцата по много жесток начин :no-no .Просто не ми се говори :37: .Все пак стигнахме до конпромисен вариант Поло класик или в най лошия случай Поло/да е с четири врати/.Направо незнам какво да правя :001:

Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Сря 02 апр 2008 9:14

Стига бе човече, не се давай толкова лесно бре!!! Я се стегни и натисни малко!!!

Потребителски аватар
byjy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот byjy » Сря 02 апр 2008 10:02

Прав си.Аз съм на мнение да си взема г3та обаче само сина ме подкрепя.Снощи като скокнаха отгоре ми малеее стана една не е за за приказки.Брат ми и той вика:маниги тия тройки живи кошници/той кара хонда акорд/само ядове ще береш.Дави кажа ,то за мен хондата не е нещо кой знай кокво,ама нали всени си има мнение.Сега остава само да почакам още месец защото се изкофтиха нещо финансите.Яд ме е,че това дето съм си харесъл сигурно ще си отиде,а знаете,че нещо читаво много трудно се намира :banghead:

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Сря 02 апр 2008 15:02

byjy написа:Прав си.Аз съм на мнение да си взема г3та обаче само сина ме подкрепя.Снощи като скокнаха отгоре ми малеее стана една не е за за приказки.Брат ми и той вика:маниги тия тройки живи кошници/той кара хонда акорд/само ядове ще береш.Дави кажа ,то за мен хондата не е нещо кой знай кокво,ама нали всени си има мнение.Сега остава само да почакам още месец защото се изкофтиха нещо финансите.Яд ме е,че това дето съм си харесъл сигурно ще си отиде,а знаете,че нещо читаво много трудно се намира :banghead:

Наистина жалко.Надявам се да успееш да уцелиш някое гледано Поло :wink:
А Г3 ГТ 101 коня според мен беше доста сполучлив вариант,но здраве да е :wink:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”