Искам да попитам откъде минава кабела за антената на Г4??
- Vask0
- Автомобил: VW Arteon
- Двигател: CUAA
Aбе човек какви въпроси ми задаваш бе?Аз ти казвам какво са ми казали хора като ми слагаха касетофона!Казаха ми че при Голф 4 се слага неква джада да може да работи радиото добре!Въпроса е че ми е сложиха и никакъф ефект няма!После при един приятел който много разбира отидох той ми каза че антените на Голф 4 имат усилвател нещо и там се правело нещо ама не ми каза какво.Защото тогава имаше работа!Но щом е сложен усилвател по тая логика сигнала се усилва а съо таака и пръщенията!
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
gomez написа:pas1.8mi написа:Vask0 написа:Като стана дума за усилвател искам да питам нещо!Абе казаха ми че тоя усилвател пречел на радиото!И като си пусна радиото не се чува кристнално докъто като си пусна мп3 няма проблеми?Някой да е имал подобен случай?
Май не си запознат с различните горни граници на честотите при Радио и ЦД.Накратко при ЦД горната граница на честотата е с поне 5 К Херц над тази на Радиото(аудио сигнала).За това при ЦД чуваш по-чист звук
А пък ти ми кажи твойто ухо до колко килохерца чува ?
Макс 17.4 К Херц(преди 5г)! В случая имам в предвид,че оказва влияние на цялостната звукова картина разликата от 5 К Херц

- gomez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Съмнява ме да чуваш до 17 KHz. ама няма значение !!! Казах му на човека пуснал темата какво да направи, ама той едно че не разбира пък и не слуша !!! Успех ...
А до това за херците.......кажи ми какво е значението , че високите честоти на CD-то са до 20-30-40 килохерца, като крайното стъпало възпроизвежда до 15-20 примерно ?

А до това за херците.......кажи ми какво е значението , че високите честоти на CD-то са до 20-30-40 килохерца, като крайното стъпало възпроизвежда до 15-20 примерно ?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”