Помоооощ! Спешнооооо!
Счупи се копчето на жабката на Г3 и сега документи, касетофон - всичко е вътре. Отключва се и се заключва, но не се отваря. Копчето се мърда (почти както преди), но просто изглежда не може да захапе механизма и да отвори!
Да знаете как да го отворя или най-добре - майстор в Пловдив, който да оправя такива работи (и да работи в Събота и Неделя, защото днес едва ли ще успея).
Счупи се копчето на жабката (а всичко е вътре!!)
Напредък - отворих жабката!
И видях, че палчето е счупено. Сега трябва или да се лепи или да се купува ново. За лепенето си мисля, че няма да стане.
Един колега е написал:
Отиваш в който и да е магазин на Ауто + и те ти предлагат два варианта - оригинална за + 30 лв. и неоригинална за 7,80. Взех "неоригинална", която на външен вид не може да се различи от старата. Сложих й стария патрон за 5 минути, за още толкова монтирах всичко и вече 6 месеца е О.К., а не я жаля
Можете ли обаче да ме кажете къде се продават в Пловдив (и да могат да ги монтират!)?

И видях, че палчето е счупено. Сега трябва или да се лепи или да се купува ново. За лепенето си мисля, че няма да стане.
Един колега е написал:
Отиваш в който и да е магазин на Ауто + и те ти предлагат два варианта - оригинална за + 30 лв. и неоригинална за 7,80. Взех "неоригинална", която на външен вид не може да се различи от старата. Сложих й стария патрон за 5 минути, за още толкова монтирах всичко и вече 6 месеца е О.К., а не я жаля
Можете ли обаче да ме кажете къде се продават в Пловдив (и да могат да ги монтират!)?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”