Г2 регулира ли се заден мост и кантар и как
Г2 регулира ли се заден мост и кантар и как
здравейте колеги.голфа беше пострадал и му смениха задния мост друг от 1.6 който пък се оказал без кантар и големите отрязали планката и я заварили на новия.и след тази операция сега кантара виси поне с 2см. по надолу и съответно вече ми се виждат и тръбичките.нищо лошо че се виждат ама първия заблеян гумаджия ще ме остави без спирачки.по дебелите книги пише че този регулатор не се ремонтира и сваля защото бил лабораторно регулиран.да ама майсторите така са го регулирали че трябра да смачкам задните пружини и чак тогава кантара да направи нещо.предварително благодаря
- stancorotax
- Автомобил:
- Двигател:
мерси колега.утре ще си поиграя.а може ли да те питам за да не отварям нова тема нещо за скоростната кутия.тя е 4Т 5степ- налях и след ремонта 2л. масло както пише в аутодатата.обаче днес я покарах 10тина км. за първи път и като я спрях колата след около час видях една локвичка масло което се е стекло от кожуха на съединителя.забърсах го и видях че повече не капеше.има ли вариант да и е в повече маслото и да е изхвърлила излишното.при ремонта смених всички семеринги и внимавах да не се обърнат.а за задния мост днес на стенда ми казаха че имам 3мм.разлика между осите.може ли да се коригира.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”