Както и да е въпрос на вкус.
Тук и Ферари да похваля все ще се намери някой да намери кусур и да изтъкне господ Голф.
АЕК/АФТ - аналог при другите автомобили?
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
propparo написа:Както и да е въпрос на вкус.
Тук и Ферари да похваля все ще се намери някой да намери кусур и да изтъкне господ Голф.
Ма ти ся за какво си в тоя форум ... VW се плюят във форума на Хонда !
Там ще имаш с кой да си дъвчете дъвките ...
В този мотор няма нищо невероятно ... но какво от това, човека просто пита ...
Последна промяна от webdude на Сря 16 апр 2008 8:53, променено общо 1 път.
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
webdude написа:
Ма ти ся за какво си в тоя форум ... Vw се плючт във форума на Хонда !
Ма ти ся,да'н мъ гониш ут тука

Не ми дъвчи на мене дъвки и не си ти този да ми казва в кой форум ще бъда.Спазвай коректност и уважение,виждам че си от Ямбол,но опитай все пак.Вземи се в ръце,не с тоя тон.
Почитането на една марка няма нищо общо с това да признаеш предимствата на друга.А и говорим за коли еднакъв клас,а не да сравнявам Голфа с Мерцедес например,произведен същата година.
- webdude
- Двигател:
propparo написа:webdude написа:
Ма ти ся за какво си в тоя форум ... Vw се плючт във форума на Хонда !
Ма ти ся,да'н мъ гониш ут тука???????????
Не ми дъвчи на мене дъвки и не си ти този да ми казва в кой форум ще бъда.Спазвай коректност и уважение,виждам че си от Ямбол,но опитай все пак.Вземи се в ръце,не с тоя тон.
Почитането на една марка няма нищо общо с това да признаеш предимствата на друга.А и говорим за коли еднакъв клас,а не да сравнявам Голфа с Мерцедес например,произведен същата година.
Аз да спазвам коректност и уважение ? Ти понеже много го правиш затова ли даваш такива съвети ...
И още нещо може ли поне веднъж някой да пропусне да се заяде за това "Ямбол" ... и Ню Йорк можеше да напиша и пак е все тая ?!
Бил съм из България доста и съм видял на повечето хора от различните градове културата (или по точно нейната липса) ... така, че аре нема нужда
Последна промяна от webdude на Сря 16 апр 2008 9:07, променено общо 1 път.
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
Първо пише се Ню Йорк,но явно няма кой да ти каже.
Пообиколи още малко.Изглежда имаш пропуски.И щом не един и двама са ти казвали това за Ямбол,сигурно има защо не мислиш ли,както например габровец е синоним на стиснат и скръндза в България. Никой не може да избяга от народния фолклор.
Остани си със здраве и разбери че на света няма само една марка коли,всеки може да си каже свободно мнението без ламери като теб да му държат сметка и всичко казано би трябвало да е подплътено с факти,каквито аз мога да дам по конкретния пример.
Аз спирам със спама,все пак по-умния винаги отстъпвал пръв,а и достатъчно уважавам модераторите за да им създавам излишна работа.
Поздрави и нищо лично.
Пообиколи още малко.Изглежда имаш пропуски.И щом не един и двама са ти казвали това за Ямбол,сигурно има защо не мислиш ли,както например габровец е синоним на стиснат и скръндза в България. Никой не може да избяга от народния фолклор.
Остани си със здраве и разбери че на света няма само една марка коли,всеки може да си каже свободно мнението без ламери като теб да му държат сметка и всичко казано би трябвало да е подплътено с факти,каквито аз мога да дам по конкретния пример.
Аз спирам със спама,все пак по-умния винаги отстъпвал пръв,а и достатъчно уважавам модераторите за да им създавам излишна работа.
Поздрави и нищо лично.
- webdude
- Двигател:
propparo написа:Първо пише се Ню Йорк,но явно няма кой да ти каже.
Поздрави и нищо лично.
Възможно е и да има защо (у нащо село има мноо тъпаци), обаче ти мен не ме познаваш и мисля няма как да знаеш дали съм един от тях!
За японските коли не съм казал никога нищо лошо (подлежи на проверка) ... даже ги харесвам (обмислях покупка на Мазда 323 преди голфа). Просто доста простотии съм изчел из форума на Хонда (и то неверни) и не ми се иска да се пренася тука това.
В момента в Хасково. Преди това в продължение на 4-ри години учих в София и там съм се нагледал на всякакви хора от най-различни градове и мога спокойно да обобщя, че хората в общи линии са еднакви. Не мисля, че е правилно когато няма с какво друго да обидиш човека да се заяждаш с това от кой град е ...
Ако може не се заяждай за правописа (пиша бързо и без да гледам много). Ти също не си безгрешен (след препинателен знак е редно да има интервал).
Много се отклонихме от темата, но все пак извинявай ако съм те обидил с нещо (не мисля, че съм!).
- CyBeR SoUnD
- Автомобил:
- Двигател:
Няма какво да си говориме японските автомобили са евтини, но частите са им скъпит'ва си е било винаги и винаги ще си остане... Не изтъквам никоя марка, защото ако трябва да изтъклна т'ва трябва да е мерцедес... Голфа си е голф тои е кола за обикновенния потребител.... Че е здрав си е здрав една хонда много по - бързо ще се почупи от голф ...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”