Kolata e golf3 1.4mi pri zapalvane zapo4va da mi prekasva i oburotimera preska4a tova mi go pravi i pri zagrql motor no pri po rqazko natiskane na gasta ima edno glaxnene i posle zapo4va da si raboti normalno:)MOLQ POMOGNETE
Смених кабелите на свештите както и самите свешти и пак прекъсва каде се намира този датчик на ХОЛ да нее до моно инжекциона. А да познаваш някои да продава таван за Golf3(кората) без отвор за шибидах Ако можеш да ми помогнеш ште ти бъда много благодарен. И ако могеш да ми кажеш каква цена е този датчик.
1. За първият с гасненето на студено. Ходих в Булавтосервиз с нахождение ул. Руй планина 8 (тел. 02 8683869) там ми направиха едно нещо, което при стартиране на колата ми рестартира компютъра и изчиства вс. грешки, защото са се били трупали грашки. Сега не го прави. Но паля на бензин в студеното защото на газ ми гасне реша ли да продълва. Загрявам до някаква температура на бензин и след това прехвърлям на газ.
Така, че виж го този сервиз защото са добр, много разбират.
2. А за вторият проблем на мене ми падна тапицерията на тавана. Ако решиш да го лепиш сам го прави с гръцко лепило, то е специално за високи температури. Иначе смяната на тапицерията е около 110-130 лв. На мене ми искат 110лв. на Козлодуй 26. Тапицера там бил добър. Всичко от него-сваляне на таван, материал, лепени и качване.