Прекъсване при студен двигател 1.4mi.

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
ALEX-GOLF3
Автомобил:
Двигател:

Прекъсване при студен двигател 1.4mi.

Мнениеот ALEX-GOLF3 » Чет 01 дек 2005 18:36

Kolata e golf3 1.4mi pri zapalvane zapo4va da mi prekasva i oburotimera preska4a tova mi go pravi i pri zagrql motor no pri po rqazko natiskane na gasta ima edno glaxnene i posle zapo4va da si raboti normalno:)MOLQ POMOGNETE :(

Пиши на кирилица и прочети правилата за постване!

aspetkov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aspetkov » Пет 02 дек 2005 10:08

Виж на същия голф смених датчика за температурата на водата, кабелите и накрая датчика на Хол и се оправиха нещата.

Потребителски аватар
ALEX-GOLF3
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ALEX-GOLF3 » Пет 02 дек 2005 16:08

Смених кабелите на свештите както и самите свешти и пак прекъсва каде се намира този датчик на ХОЛ да нее до моно инжекциона. А да познаваш някои да продава таван за Golf3(кората) без отвор за шибидах :( Ако можеш да ми помогнеш ште ти бъда много благодарен. :) И ако могеш да ми кажеш каква цена е този датчик.

Потребителски аватар
Taffy
Автомобил: Audi A4
Двигател: ADR 2000

Мнениеот Taffy » Съб 03 дек 2005 16:30

Същите проблеми като теб имам.

1. За първият с гасненето на студено. Ходих в Булавтосервиз с нахождение ул. Руй планина 8 (тел. 02 8683869) там ми направиха едно нещо, което при стартиране на колата ми рестартира компютъра и изчиства вс. грешки, защото са се били трупали грашки. Сега не го прави. Но паля на бензин в студеното защото на газ ми гасне реша ли да продълва. Загрявам до някаква температура на бензин и след това прехвърлям на газ.
Така, че виж го този сервиз защото са добр, много разбират.

2. А за вторият проблем на мене ми падна тапицерията на тавана. Ако решиш да го лепиш сам го прави с гръцко лепило, то е специално за високи температури. Иначе смяната на тапицерията е около 110-130 лв. На мене ми искат 110лв. на Козлодуй 26. Тапицера там бил добър. Всичко от него-сваляне на таван, материал, лепени и качване.

Успех !!! Пиши какво си направил.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”