Колеги имам съмнения че отзад на барабаните спирачките задържат ..... та искам да ви питам как да разбера със сигурност това така ли е и какво следва ако задържат .... ? Т.е. как да се справя с проблема на задържащите спирачки на барабаните отзад .... и евентуално една профилактика отпред ? Някакви ремонтни комплекти и т.н. какво съдържат ... какво трябва да подменя и т.н. Някои ако се е сблъсквал с операцията да каже
Благодаря предварително !
Проблем със задържащи спирачки
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проблем със задържащи спирачки
ако ти задържат спирачките независимо кои,осезаемо ще усетиш температурни разлики по джантата дори.аз лично не сам срещал ремонтни комплекти за предни апарати .а относно задните може да минеш само с гумички на бутълцата или с нови такива.el_nino написа:Колеги имам съмнения че отзад на барабаните спирачките задържат ..... та искам да ви питам как да разбера със сигурност това така ли е и какво следва ако задържат .... ? Т.е. как да се справя с проблема на задържащите спирачки на барабаните отзад .... и евентуално една профилактика отпред ? Някакви ремонтни комплекти и т.н. какво съдържат ... какво трябва да подменя и т.н. Някои ако се е сблъсквал с операцията да каже
Благодаря предварително !
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател: