Привет!
Както си карам и всичко е ок,като мина някъде на 1 или 2 натискам педала на газта обаче неще и да помръдва дори имам чувството,че ще угасне,след забавяне от около секунда две и яко прекъсване се изстрелва,но проблема си остава до следващия път.Имам чувството,че и разхода чувствително се увеличи ???
Яко прекъсване на Kорадо G60
При запушен горивен филтър, няма да има мощност през цялото време. По вероятно е по запалителната система и смесването на горивото.
Провери кабелите. Премери им съпротивленията - трябва да са им иднакви. Пробвай да пръснеш малко контактен спрей между кабела и свеща. Провери датчиците също. Освен това - скоро да си сменял въздушен филтър? Питам щото преди време купих някво менте ( чисти ново) и след това колата ми започна да прекъсва от време на време. Коя година е Корадото?
Провери кабелите. Премери им съпротивленията - трябва да са им иднакви. Пробвай да пръснеш малко контактен спрей между кабела и свеща. Провери датчиците също. Освен това - скоро да си сменял въздушен филтър? Питам щото преди време купих някво менте ( чисти ново) и след това колата ми започна да прекъсва от време на време. Коя година е Корадото?
- opipva4a
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
най добре на диагностика
от филтри ще ти прекъсва (и то не само на 1-ва), ама не и 2 сек
задьлжително смени въздушен (на 10000 в БГ) и виж как е после
предполагам ти преобогатява сместта.
но това "зачудване" е обезпокоително
послушай расо