Относно осветлението по таблото на Г3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Относно осветлението по таблото на Г3

Мнениеот Spectre™ » Пет 09 дек 2005 22:18

Здравейте приятели пиша тук, за да ми помогнете със съвети. Проблема ми е следния. От един два месеца светлината на таблото ми (врътките за вентилацията) съвсем изчезна. Отворих собственоръчно таблото, за да проверя дали не изгоряла крушката, но установих, че тя си свети без проблем. Реших да я заменя с друга по мощна, но резултата беше същия - мрак и пак мрак :( . Вече се чудя дали проблема не е в пластмасовите проводници на светлина. Които уж трябва да отвеждат светлината и да я правят зелена.
Ще съм ви много благодарен ако ми кажете какво да правя. :?

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Пет 09 дек 2005 22:22

Бате,а да не би да си пипал плъзгача до врътката за фаровете?

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Пет 09 дек 2005 22:27

Даскала написа:Бате,а да не би да си пипал плъзгача до врътката за фаровете?

Не той е пуснат на максимум. И въпреки това ми е слабо осветлението.
Иначе на таблото при оборотомера и километража всичко е наред. :? И не знам как да го оправя. Най-накрая ще отида при някой електриджия да го погледне.

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Пет 09 дек 2005 23:51

Потребителски аватар
DeeMoV
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот DeeMoV » Съб 10 дек 2005 1:10

Ako имаш впредвид осветлението на парното и копчетата и аз имам същия проблем и така не успях да установя откакво :?

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Съб 10 дек 2005 9:29

Благодаря за линковете ще ги прочета много добре. :) И се извинявам на модераторите, че съм отворил още една такава тема, следващия път ще гледам по внимателно. :)

DeeMoV написа:Ako имаш впредвид осветлението на парното и копчетата и аз имам същия проблем и така не успях да установя откакво

Напълно те разбирам и аз много се ядосвам на това че нищо не виждам. А по едно време даже бях замислил да слагам някакъв друг цвят, но май за сега няма да го правя. Първо трябва да опраня проблема. :?

tribalz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tribalz » Съб 10 дек 2005 19:08

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... c&start=15

На последната снимка кадето има една бяла пластмаса и едно зелено пластмасово.Та аз махнах това зеленото,смених крушката с 4ервена,измих хубаво белите светлонасочващите пластмаски и сега хем свети и на 3-те копчета хем си свети яко 4ервено и вече не опипвам като слепец да си пусна парното и т.н:)

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Нед 11 дек 2005 8:34

tribalz написа:http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=1417&postdays=0&postorder=asc&start=15

На последната снимка кадето има една бяла пластмаса и едно зелено пластмасово.Та аз махнах това зеленото,смених крушката с 4ервена,измих хубаво белите светлонасочващите пластмаски и сега хем свети и на 3-те копчета хем си свети яко 4ервено и вече не опипвам като слепец да си пусна парното и т.н:)

Това за слепеца ме изкефи, много прилича и на моето положение. Аз искам да пусна да духа топло, а в место това съм пунал студено и бия ли бия клинци вътре. Няма да оставя тоя проблем така. Ще гледам да използвам нещатат които ми пуснахте тук. :wink:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”