Горивен Филтър
Горивен Филтър
Здравейте ! Къдее се намира горивния филтър на Сеат Ибиза 2000г 1.8 T ? Дали ще мога да го сменя сам ?
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Dimitrix написа:лесно се сменя ако имаш канал или подемен крик![]()
иначе да дигаш на обикновен и да се мъчиш не ми звучи оферта
а иначе е на една скоба [/list]
оферта е....качваш я на висок бордюр задницата...помагаш малко и с крика и ще ти се отвори простор за смяна...маркучите се отщипват НЕ С ДЪРПАНЕ, а използвай нещо на принципа на лостовата система...примерно по широка отвертка...или нещо подобно...
- theerazor
- Автомобил:
- Двигател:
ila написа:theerazor написа:Предстои ми смяна на горивния филтър, няма да отварям нова тема. За това ще използвам тази. Та какви пари е оригинален качествен филтър, като се сваля да не вземе да изтече бензина от резервоара и т.н.
в Манимпекс е 11 лв. иначе е около 20
Благодаря за отговора а случайно да знаеш когато се сваля въпросния филтър дали ( то е ясно ,че малко бензин може да има), но да не тече постоянно? Много съм зле ,не съм сменял до сега този филтър. Моля ако знаеш да споделиш дали ще тече много или е съвсем малко.
- reactiven
- Автомобил:
- Двигател:
theerazor написа:ila написа:theerazor написа:Предстои ми смяна на горивния филтър, няма да отварям нова тема. За това ще използвам тази. Та какви пари е оригинален качествен филтър, като се сваля да не вземе да изтече бензина от резервоара и т.н.
в Манимпекс е 11 лв. иначе е около 20
Благодаря за отговора а случайно да знаеш когато се сваля въпросния филтър дали ( то е ясно ,че малко бензин може да има), но да не тече постоянно? Много съм зле ,не съм сменял до сега този филтър. Моля ако знаеш да споделиш дали ще тече много или е съвсем малко.
няма да изтече повече от това което е във филтъра, само като развиваш скобичките на маркучите затваряй очите, че ако е току що карана пличка яко / докато пусне натрупаното налягане /
- K_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Cudgel написа:Поздрави за колата - много са бързи тия ибизи - имам същата. Голф3ки АБФ Г4 гти .. Астри - дърпам ги как си искам.
Горивният филтър се намира при резервоара - под колата и се сменя супер лесно. А дали ти можеш да го смениш ... незнам.
Срещу читав АБФ или срещу читаво Ц20ХЕ ... ше ти е друго мнението!

- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”