Колеги шофьорската ми седалка е леко изкривена към страничното стъкло и при сядане вътрешната част седи по-високо от външната,при всяко слизане скърца и се клати, което е меко казано дразнещо
Иначе може да извършва всякакви движения-нагоре надолу,предната част може да се повдига,облегалката може да се разширява и издува в средната част и ако не бяха по-горе описаните проблеми щеше да е супер.
Дали може да се направи нещо по-въпроса,като трябва да уточня ,че знам за пластмасовите уплътнения в релсите,но мисля ,че не е от тях?
Питане за шофьорската седалка!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Най-вероятно има счупване някъде покрай заварките. Седни на задната седалка и започни да клатиш предната във всички посоки. Гледай внимателно за неестествени премествания - едната сртана да се мърда по-различно от другата. После разтапицираш и носиш да ти я заварят някъде.
Съвет: Облеглаките на лявата и дясната седалка са еднакви (основите не са еднакви). Ще може да ги размениш за да се возиш все пак!!! (ако си двуврат ще трябва да обърнеш мястото на ръчката за вдигане на седалката)
Съвет: Облеглаките на лявата и дясната седалка са еднакви (основите не са еднакви). Ще може да ги размениш за да се возиш все пак!!! (ако си двуврат ще трябва да обърнеш мястото на ръчката за вдигане на седалката)
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”