скоростна кутия Голф3ГТИ 115
-
- Автомобил:
- Двигател:
скоростна кутия Голф3ГТИ 115
Здравеите.От Ст.Загора сьм карам Голф 3 ГТИ 115.имам проблем сьс 2 скорост.като карам и от 1 на 2 влиза.но като махна крака от гаста и пак настьпя самата скорост излиза и започва да "хьрка".рькатами трябва да е посотянно на лоста.казаха ми 4е е синхронизатор но дали ще е само от това?моля ако няко е чувал за такув проблем да ми отговори.и сьщо какжи пари да готвя за ремонт на кутията или да я сменя сус друга 2 рька.благодаря и сьжелявам за грешката преди малко
Последна промяна от DjTiesto на Чет 22 май 2008 17:31, променено общо 3 пъти.
- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
Re: скоростна кутия Голф3ГТИ 115
DjTiesto написа:Здравеите.От Ст.Загора сьм карам Голф 3 ГТИ 115.имам проблем сьс 2 скорост.като карам и от 1 на 2 влиза.но като махна крака от гаста и пак настьпя самата скорост излиза и започва да "хьрка".рькатами трябва да е посотянно на лоста.казаха ми 4е е синхронизатор но дали ще е само от това?моля ако няко е чувал за такув проблем да ми отговори.и сьщо какжи пари да готвя за ремонт на кутията или да я сменя сус друга 2 рька.благодаря и сьжелявам за грешката преди малко
По-скоро е фиксатор , това ще се види след разглобяване на кутията. За пари не знам.
- kokoshkite
- Автомобил:
- Двигател:
- valeto 150hp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”