г3 2е - май преебах скоростната кутия
г3 2е - май преебах скоростната кутия
та ако проблема е непоправим- колко ще струва 2ра рака. А дали от АБФ ще пасне
Re: г3 2е - май преебах скоростната кутия
ivan tsvetkov написа:та ако проблема е непоправим- колко ще струва 2ра рака. А дали от АБФ ще пасне
какво точно е станало на скоростите ти ???
O
чуписе лагер и тои счупи зъп на вал и маи е поизкривил и зъп-от тея дългите. смених лагера и върнахме кутията колата вече е в движение ама пак малко се чува. па ще видим другата седмица може пак да я свалям
Re: O
ivan tsvetkov написа:чуписе лагер и тои счупи зъп на вал и маи е поизкривил и зъп-от тея дългите. смених лагера и върнахме кутията колата вече е в движение ама пак малко се чува. па ще видим другата седмица може пак да я свалям
дано не се налага пак да я сваляш. но аз май май ще я свалям моята отказаха да ми вклучват задна, 1-ва, 3-та и 5та
-
- Автомобил:
- Двигател:
ivan tsvetkov написа:зъп

да ама нали се сещаш че като намериш друга пак трябва да я отвориш за профилактика -може лагерите да са за смана 4 на брои и маи неса евтини . според мен ако намериш кутия искаи гаранция че ако нешто нестава да я върнеш.успехiohann написа:ivan tsvetkov написа:чуписе лагер и тои счупи зъп на вал и маи е поизкривил и зъп-от тея дългите. смених лагера и върнахме кутията колата вече е в движение ама пак малко се чува. па ще видим другата седмица може пак да я свалям
дано не се налага пак да я сваляш. но аз май май ще я свалям моята отказаха да ми вклучват задна, 1-ва, 3-та и 5та
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”