голф ауди
- junakov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
everlastt написа:Разликата е основно в качеството на интериора, всичко останало е едно и също с изключение на дизайна.
Колеги аз до колкото знам двигателите са еднакви но а3 е с различно окачване от г4 и е същото като на а4 а подръжката на окачване на а4=а3 е 2 до 3 пъти по скъпа от на г4 , а3 е по тясна отвътре от г4 според мен но нека някопй по компетентен се изкаже все пак успех на колегата и вземай каквото ти грабне окото .
- jagler
- Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
- Двигател: CFFB-2014
А-3 е с друго окачване от А-4 при 4-ката има алуминиеви носачи които в нашите пътища се скапват за нула време..докато А-3 е с много по-здраво.junakov написа:everlastt написа:Разликата е основно в качеството на интериора, всичко останало е едно и също с изключение на дизайна.
Колеги аз до колкото знам двигателите са еднакви но а3 е с различно окачване от г4 и е същото като на а4 а подръжката на окачване на а4=а3 е 2 до 3 пъти по скъпа от на г4 , а3 е по тясна отвътре от г4 според мен но нека някопй по компетентен се изкаже все пак успех на колегата и вземай каквото ти грабне окото .
- FaTDoG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А ся де?! Ми ако и А3 е с алуминиеви носачи? А3 с по-здраво окачване- да бе... Квото е по-читаво тва взимай, мястото в А3 и Г4 почти същото вътре, може би Г4 е съвсем малко по-голям. Не бих взел А3 1.6, да не кажа, че и 1.8 е доста куцо, ама пак става. В ниските е мъртвец, 1.8Т гори колкото 1.8 , ама върви доста повече. Абе качваш се караш, гледаш и квото е по-читаво взимай смело, само дето на А3 поддръжката найстина е малко по-скъпа.jagler написа:...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”