Проблем с таблото на Голф 3
Проблем с таблото на Голф 3
Голф3 1.6ABU Всичко до обяд си беше нормално по таблото.Оставих я на паркинг - след два часа се качвам и установявам, че не ми работят километража, оборотомера, часовника и електронния дисплей за изминатите километри.Бушоните са здрави -- проверих.Ако някой има идея или си е патил като мене нека да напише два реда моля.Ще му бъда благодарен , че се каня да пътувам утре след обяд
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
и при мене се получи така миналото лято на предишния ми Г3 и проблема се оказа слънцето или по точно високата температура в колата която се е развила от напичането на таблото,пробвах какво ли не включително и ремонт на таблото и нищо не стана,накрая намерих едно табло втора употреба на почти същите километри като мойто смених го и готово,но при мен на старото табло не работеше единствено уреда за температурата на мотора преди да го сменя сменях и датчик за температурата,мерих кабели и какво ли не още и накрая го смених с другото и всичко се оправи 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Огледай буксата на таблото, може да пръснеш малко контактен спрей.При този тотален отказ явно някъде няма добра връзка, бушоните си ги проверил.Сега ще погледна кой е точния бушон и ще те известя
P.S. обърни отново внимание на бушон 21(15А), както и на конекторите на гърба на бушониерата -притисни ги , този който е за таблото се намира някъде по средата , има син цвят , мисля 10-пинов и е на долния ред.Успех
P.S. обърни отново внимание на бушон 21(15А), както и на конекторите на гърба на бушониерата -притисни ги , този който е за таблото се намира някъде по средата , има син цвят , мисля 10-пинов и е на долния ред.Успех
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”