Проблеми с патрона

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
kokoshka
Автомобил:
Двигател:

Проблеми с патрона

Мнениеот kokoshka » Сря 04 юни 2008 9:07

Здравейте,

Имам следния проблем, пластината която е на снимката по долу, се изкриви и падна във вратата. Някои може ли да каже от къде мога да намеря такава и дали може да се слага без да се разглабя цялата врата.
Това е пластината, която държи патрона да не излиза.

Изображение

Също така някои знае ли от къде мога да намеря такъв комплект без патрон и тапа, както е на задните врати.

Изображение

Потребителски аватар
mania
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mania » Сря 04 юни 2008 9:51

Братле, кората пада много лесно. Ако съм те разбрал правилно - че пластината е паднала вътре - просто отвинтваш видията на дръжката за отваряне отвътре и я вадиш от щипките с помощта на отвертка. После си вземаш каквото ти трябва от вътре ;) Иначе за покупка на брави най-добре отиди в някой по-голям магазин да те опътят ;) Успех :D

Потребителски аватар
kokoshka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kokoshka » Сря 04 юни 2008 9:57

Проблемът е че е паднала, между самите ламарини, зад кората се маха и още един метален панел+стъклото и всички чарколяци. Поне така си мисля.

Потребителски аватар
everlastt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот everlastt » Сря 04 юни 2008 10:46

Проблемът е че е паднала, между самите ламарини, зад кората се маха и още един метален панел+стъклото и всички чарколяци. Поне така си мисля.
Така е после има един куп болтове за развиване , даже при мен имаше някакви нитове който не посмях да напъна и се отказах .

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”