ПРОБЛЕМ С ДВИГАТЕЛ Г2 1.6
- volkswagen_bulgaria
- Автомобил:
- Двигател:
ПРОБЛЕМ С ДВИГАТЕЛ Г2 1.6
ИМАМ ПРОБЛЕМ СЪС ГОЛФ 2 1.6 КАРБОРАТОР . ЗНА*И КАТО МО ДАМ ГАЗ В 1-ВА И 2-РА КАТО ГО СРЪ*КАМ Ж ОБОРОТИ СЕ ПОЛУ*АВА НИАКАКВО ДАВЕНЕ И ЗАГЛУХВА И ТРИАБВА ДА ОТПУСНА ПЕДАЛА НА ГАЗТА И ДА ГО НАТИСКАМ ПО ПОСТЕПЕННО . С ЕДНА ДУМА НЕИСКА ДА НАБИРА КАКТО ТРИАБВА А НИАМАМ ПРОБЛЕМ С СВЕШТИ НИТО ЦЕНТРОВКА . ПРЕДПОЛАГАМ 4Е Е ОТ КАРБОРАТОРА НО НЕ СЪМ СИГОРЕН ЗА ТОВА ШТЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРЕН ЗА МАЛКО МНЕНИА И ПОМОЩ
-
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
Здрасти колега.Погледна ли моя проблем,който беше.
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=77615 . Прочети и провери дали е от това.Успех. 

- volkswagen_bulgaria
- Автомобил:
- Двигател:
sali-juventus написа:1. Пробвай се да пишеш по-грамотно
2. Пробвай с друг бензин (газ).
ДОБРЕ ДЕ КОЛЕГА ПО СПОКОИНО НЕ ВСИ4КИ СА СЕ РОДИЛИ НАУ4ЕНИ!! АИ 10х НА КОЛЕГАТА ПО ГОРЕ . НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ИМА ОБШТО С ПРОБЛЕМА НО НЕ Е ОТ ТОВА ЕСТЕСТВО, СМИСЪЛ .... ИМАМ 4УСТВОТО 4Е НЕ МУ ДОСТИГА ИЛИ КИСЛОРОД ИЛИ БЕИНЗИН И НЕЗНАМ ДАЛИ ЩЕ НАПРАВЯТ НЕШТО ТЕЗИ МАЙСТОРИ ИЛИ САМО ЩЕ МИ ВЗЕМАТ ПАРИТЕ КАКТО ОБИКНОВЕННО ПРАВЯТ .. И АКО НИАКОИ МОЖЕ ДА КАЖЕ КАК МОГА САМ ДА СЕ ПРОБВАМ ДА СИ ОПРАВЯ ПРОБЛЕМА ИЛИ ПОНЕ ДА РАЗБЕРА ОТ КАКВО Е ..
- volkswagen_bulgaria
- Автомобил:
- Двигател:
- _nicko_
- Автомобил:
- Двигател:
n
здравей, ако ти е с автоматичен смукач ти е от смукача, и като ти загрее би трябвало да го нямаш този проблем но наи добре иди на някой маистор.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега пробвай същото на място на свободна без да отпускаш газта, ако при определени обороти започне да променя оборотите, предполагам че е от клапата за регулиране на въздуха.
При мене е същото и на колкото "майстори" я носих повече ми я развалиха. Един ми предложи да сменя карборатора с на VW1,4 и мисля да го послушам!!!!!!!!
При мене е същото и на колкото "майстори" я носих повече ми я развалиха. Един ми предложи да сменя карборатора с на VW1,4 и мисля да го послушам!!!!!!!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”