Предна емблема на Голф 3.Помощ
- Pavlikenski_92
- Автомобил: Audi A3
- Двигател: ABS 1993
Предна емблема на Голф 3.Помощ
Здравейте.Нов съм във форума и му се възхишавам много.Имам много голям проблем.На нашия голф 3 GL предната емблема е пласмасова.Гледах по магазините че има едни метални много добри и си мисля да взема.Погледнах как да махна тая старата и я понапънах малко и се пукна от едната страна демек кръга.Баща ми ако разбере ще има да зеее много.Моля ви хора помогнете ми.При първа възможност ще взема нова емблема,но незнам как да махна тази старата и ако я махна дали ще мога да сложа новата?Кажете ми как се маха и слага,и дали изощо може да се сменя.А ако знаете и за задната емблема ще съм ви много благодарен.ПОМОЩ!
- Pavlikenski_92
:)
Бе аз уча ДВГ ак ознаеш кво е тва.Опитен съм,но просто напънах малко повече.Кажи как се маха решетката?Някакви чопчета или пък с болтове?Кажи как пък аз ще я махна.И като я махна как се маха емблемата с натиск или???
Абе то ДВГто няма много общо с махането на една решетка ама......щом си ги разбираш еваларката ти бичим.
Та значи като отвориш капака решетката ти там е хваната за гредата на колата, освобождаваш я от там и следващата малко по-сложна процедура е , че под фаровете има едни щипчици които трябва да освободиш и си готов.НО много внимавай с тях, че тогава вече бащати може да "зеее" доста
Успех ти желаем в това начинание.
Аааааа а емблемата е захваната е едни малки чопчета които се разтварят и тя си излиза без проблем
Та значи като отвориш капака решетката ти там е хваната за гредата на колата, освобождаваш я от там и следващата малко по-сложна процедура е , че под фаровете има едни щипчици които трябва да освободиш и си готов.НО много внимавай с тях, че тогава вече бащати може да "зеее" доста

Успех ти желаем в това начинание.
Аааааа а емблемата е захваната е едни малки чопчета които се разтварят и тя си излиза без проблем

- Pavlikenski_92
:)
Тези щипчици могат да се счупят така ли?Тряяя с по финна отверка да ги бутна???Или може с ръка което ме съмнява.А на емблемата как се махат тези щипки?И на новат емблема денек тряя да има някви отвориче да се захванат там щипчиците така ли е или съм в грешка?
Ами на решетката щипкито които са под фара са малко капризни ако не си ги свалял преди, или не знаеш изобщо как
Но ако си по внимателен ще успееш, първо малко се повърки около колата и разгледай пробвай без да напъваш и после давай смело и ОТГОВОРНО
.
А като свалиш маската ще си отговориш сам на въпроса как се маха емблемата.

А като свалиш маската ще си отговориш сам на въпроса как се маха емблемата.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега щифтовете на емблемата са разположени под 120 градуса.Отгоре има един, отдолу са другите два.Бъркаш с пръст през решетката и напипваш единия от долните щифтове и го освобождаваш, после другия долен, и издърпваш докато освободи и горния щифт.После по обратния ред слагаш.Моята така съм я свалял поне пет пъти да я боядисвам, без да свалям решетката.
Като отвориш капака дърпаш маската към теб от горния край и се изважда после отдолу и пак вадиш и накрая с отверка бъркаш под решетката под фаровете - там има едни щифтове - натискаш ги с отверката на горе и дърпаш решетката и си готов - сложно няма - аз моята не знаех как се вади и сам се научих - нищо не можеш да счупиш - пластмасата е еластична
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”