leonardo_vd написа:но поне съм сигурен че няма 1,4 или 1,6 с оборудване като на ГТИ
Koe e това "оборудване" дето го няма бе колега? дай малко по-конкретно да видим!?
leonardo_vd написа:но поне съм сигурен че няма 1,4 или 1,6 с оборудване като на ГТИ
tzon написа:как да няма highline e моя ,мисля че голф има три вида изпълнение това се води с най голям брой есктри ,нямаго го бях чел за голф, при това изпълнение има климатроник трилачов волан мисля че не при всички е с 4 еар бега, просто това се си води като наи лукс от кам екстри и всякаш моя ми вози по добре от другите карах 1,4 нищо беше без клима без ел.пакета и возията веше различна.
SACHO7803 написа:колеги чета тоя форум от година и забелязвам че вместо да си помагате вие се плюете и обърквате.половината от вас са комплексари на тема "бързи коли"_а всъшност карат най одуханото от боклука на блиэкия эапад.че регистрирайте се в някой"формула"форум и не занимавайте хората с простотиите си.4 години съм живял в германия и не съм чул немец да се сбогува с нафтовата си печка преди да е навъртял 400-500х.км.е освен ако не е таркаляна.а на момчето което търси кола на майка си--твърдо 1.4.ако всичко е на 6 тая машинка на магистрала пада на 5-5.5.не напразно швабата е сложил 16винтила.остави играчите да си карат бегачките-те рано или късно се наиграват...
theone написа:leonardo_vd написа:но поне съм сигурен че няма 1,4 или 1,6 с оборудване като на ГТИ
Koe e това "оборудване" дето го няма бе колега? дай малко по-конкретно да видим!?
leonardo_vd написа:theone написа:leonardo_vd написа:но поне съм сигурен че няма 1,4 или 1,6 с оборудване като на ГТИ
Eми колега няма ГТИ, което де е под нивото на хай-лайн. Това исках да кажа. Екстри като: Кожа, подгряване на седалките, 12v в багажника, ESP, климатроник, Подлакътник, сензор за дъжд, навигация и още други дребни шукарийки. Такъв 1.4 НЯМА или поне няма ЛУД който има пари за тези екстри и да си земе този мотор под капака. Както казах колегата да се цели от 1.6 нагоре. Ако има парияки да зима и 1.9 тди-ПД
Dorian написа:theone, целия форум ли трябва дасе включи в темата зада признаеш че неси прав?логиката ти за 1.4 и highline e мисия невъзможна
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта